Ce s-a întâmplat cu fiica Andrei, la câteva ore de la botez: "Mi-au dat lacrimile"

Andra şi fiica ei, Eva - foto: Facebook

Andra şi-a creştinat fiica, ieri, în cadrul unui eveniment emoţionant, la care lacrimile au curs şiroaie. Micuţa Eva Maria a plâns în timpul slujbei, dar, la doar câteva ore de la momentul în care a fost creştinată, s-a transformat.

"Mulțumesc! De o mie de ori mulțumesc! Sunt cea mai fericită femeie din lume! M-am pregătit mult pentru ziua de ieri și chiar pot spune că am simțit că fiica mea a renăscut. Eu și familia mea suntem credincioși și de aceea ziua botezului a fost foarte importantă pentru noi. Va mărturisesc că mi-au dat lacrimile în timpul slujbei, sentimentul de fericire a fost copleșitor. M-am relaxat imediat după aceea, la petrecere am dansat cât am putut. Mi-a dat energie faptul că eram înconjurată de cei dragi. La mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat ca evenimentul să iasă așa cum ne-am dorit", a scris Andra pe Facebook, la o zi de la botezul fiicei sale, Eva Maria.


PUBLICITATE

Andra a născut la o clinică privată din Bucureşti, pe 23 iulie 2015, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape 3 ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.

Prima naştere a fost cu mari emoţii

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

Foto: Facebook

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro