Ce s-a întâmplat în casa "Mireasă pentru fiul meu"? Nimeni nu se aştepta la ASTA! Până şi Mirela Boureanu Vaida a fost şocată!

Moderatoarea show-ului "Mireasă pentru fiul meu" şi concurenţii rămaşi în concurs au avut parte, ieri, de o surpriză de proporţii. Mai precis, o parte din echipa Star Matinalului de la Antena Stars a dat buzna în casă şi niciun colţişor din interiorul locuinţelor nu a rămas...nevăzut.

Casa "Mireasă pentru fiul meu" este un furnicar în fiecare minut. Lume multă, temperamente diferite, manifestări vulcanice sau chiar introvertiţi, probe decisive, despărţiri şi împăcări, cam acestea sunt coordonatele celui mai tare reality-show de pe piaţa media, difuzat în exclusivitate la Antena 1. Cum e şi firesc, prezentatoarea TV, Mirela Boureanu Vaida, nu poate rămâne indiferentă la problemele concurenţilor şi participă activ la soluţionarea lor. Ei bine, matinalul de la Antena Stars a vrut să afle pe propria piele care este atmosfera la cald. Aşa că Răzvan Botezatu împreună cu asistenta TV, Raluca Dumitru, şi reporterul, Zoia Costea, au pătruns în casa "Mireasă pentru fiul meu".

Sexi asistenta de la matinalul Antena Stars a întrebat o ''soacră'' dacă i-ar plăcea să îi fie noră, mai ales că ea se pricepe la gătit şi o face cu brio în fiecare emisiune. Bruneta a aflat că se încadrează perfect în tiparul de femeie căutat de fiul ei, aşa că a anunţat că e cea mai cuminte şi ascultătoare fata. Cum era firesc, Bote a taxat-o, iar în apărarea ei a sărit potenţialul ginere afirmând că bruneta nu are cum să mintă.

Raluca şi Bote au ajuns şi în faţa camerei care îi monitorizează 24 de ore din 24 pe concurenţi, astfel încât telespectatorii să aibă acces la absolut orice moment petrecut între mame, fetele şi băieţii din casa "Mireasă pentru fiul meu".

Punctul culminant al vizitei a fost cel în care Raluca şi Zoia au văzut dressingul şi, cum era firesc, nu au rezistat tentaţiei de a nu-şi alege câteva ţinute. Şi totul s-a întâmplat sub privirile uluite ale prezentatoarei TV şi ale celorlalţi concurenţi, care au asistat astfel la un "control" amănunţit, pe nepusă masă.

În toată "nebunia" din casa "Mireasă pentru fiul meu", Bote a luat interviuri la cald concurenţilor. A aflat cele mai bine ascunse secrete, însă nimeni nu i-a atras atenţia că sigla de la microfon era cu susul în jos.

Dar ce mai conta, el trebuia să afle tot. Şi, în cele din urmă, cubul de la microfon a ajuns în poziţia firească...

În timp ce Mirela Boureanu Vaida era intervievată de Răzvan Botezatu, Raluca Dumitru şi colega ei au demarat o sesiune de selfiuri. Nu în faţa lor, pentru a nu le distrage atenţia, ci s-au aşezat undeva în spate, crezând că nu le vede nimeni, dar au nimerit fix în...cadru.

Cum a decurs escapada lui Bote şi a Ralucăi Dumitru în casa "Mireasă pentru fiul meu", vedeţi astăzi la Antena Stars, de la ora 9.00, la Star Matinal, prezentat de Răzvan Botezatu şi Rocsana Marcu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro