Ce s-a întâmplat în restaurantul în care Mădălina Ghenea și Matei Stratan au fost surprinși în discuții aprinse? "Aveau pe masă..."

+4 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea și Matei Stratan © Instagram

Mădălina Ghenea și Matei Stratan și-au speriat fanii atunci când au părut că își vor lua rămas-bun. Au fost surprinși purtând o discuție aprinsă la restaurant, însă se pare că nu a fost vorba despre o ceartă.

Potrivit unor surse care au vorbit pentru "Agenția VIP", cei doi logodnici nu au avut alteva de discutat decât un plan al unei locuințe noi. Mădălina și Matei ar vrea să își cumpere două apartemente, fiecare cu al lui, dar unite între ele.

"Mădălina și Matei au venit în restaurant, dar nu pentru o cină obișnuită. Aveau pe masă planul unei case și vobeau despre achiziționarea ei împreună", a declarat o sursă din restaurantul în care au fost surprinși cei doi.

"Ei caută două apartamente pe care să le unească, fiecare cu investiția lui", a spus altă sursă, de data aceasta de la imobiliare.

"Mădălina și Matei locuiesc împreună cu micuța. Își doresc o locuință care să fie a amândurora", a spus și un apropiat al cuplului.

Vezi și: Reacția Mădălinei Ghenea, după ce ar fi fost bruscată de Matei Stratan în plină stradă: "Felul în care tratezi oamenii..."

În urmă cu câteva seri, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au plecat spre casă, de la un restaurant din centrul Capitalei. S-au urcat în maşină, dar la două străzi distanţă  s-au oprit brusc. Atunci a început scandalul.  După ce s-au certat minute bune în maşină, vedeta a reuşit să scape de mânia iubitului şi a fugit pe stradă, iar acesta a alergat după ea să o oprească. Tot acest scandal s-a desfăşurat sub ochii trecătorilor care au rămas de-a dreptul uimiţi când i-au recunoscut.  

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro