Ce s-a schimbat în relaţia Adelei Popescu cu Radu Vâlcan, după ce s-au căsătorit? Blonda a spus TOT

Adela Popescu este proaspăt căsătorită şi mai fericită ca niciodată. Astăzi vedeta a scris un articol în care explica ce se schimbă după căsătorie.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au spus "DA" după cinci ani de relaţie, în care au învăţat să se iubească în fiecare zi şi să îşi accepte unul altuia atât calităţile, cât şi defectele.

"Mi-a mărturisit că i-a fost foarte dor de mine cât am fost plecată. și nu l-aș fi crezut dacă nu mi-ar fi spus alți oameni cu care s-a văzut în perioada în care eu am fost plecată în turneu cu Haimanaua. E drept că după 5 ani de stat aproape tot timpul împreună, când ai 2 săptămâni în care ești în sfârșit „liber” să faci o grămadă de nebunii, te prinzi că nu ai nevoie de libertatea aia și ai da-o oricui cu plăcere cadou. 
 
Așa am simțit și eu cât a fost el plecat ba în Thailanada, ba în Italia cu filmări. îți lipsește nu atât de mult prezența fizică a partenerului cât sentimentul că nu ai chef să îți împarți ziua cu altcineva. Părerile, lista de cumpărături, așternutul, deciziile. Dar e ceva foarte drăguț. Nu aș da sentimentul asta pe nimic. Mai ales că el îți confirmă că ești în locul potrivit cu viața ta. 
 
Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă, etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciune să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele.
 
Așa că ce naiba să se mai schimbe acum? Poate doar în bine. :) Ce vreau să spun este că, din punctul meu de vedere, depresia post măritiș apare când te casatoreti cu un om în perioadă în care totul este lapte și miere. Primul și poate și al doilea an, adică. Sigur că există excepții, dar de ele au parte doar cele extrem de norocoase. :)
 
 Dacă noi ne căsătoream după primul an sigur că tot aici ajungeam și era perfect, doar că schimbările care ar fi apărut le-aș fi pus pe seară căsătoriei. Pe vreo panică ce-l apucă pe bărbat sau pe vreo delăsare în care pică femeia"
, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Citeşte continuarea pe blogul Adelei Popescu.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales un loc special pentru acest eveniment care s-a petrecut pe 22 august, unde au invitat doar familia şi prietenii apropiaţi.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Adela Popescu, în culmea fericirii! Ce surpriză i-a făcut astăzi Radu Vâlcan

Adela Popescu, cu ochii cât ceapa, dar fericită: "Cafeaua e mai bună aici!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro