Ce sacrificii a făcut şi cum s-a luptat cu depresia. Irina Rimes, povestea de dincolo de celebritate

+2 click pentru
galerie

Astăzi, fiecare piesă pe care o scoate devine hit. Este una dintre cele mai iubite artiste din România, însa, pentru ea, succesul nu a venit fără sacrificii. Plecarea din ţara în care s-a născut, mutarea într-un loc despre care nu ştia mare lucru şi şocul înstrăinarii i-au adus trăiri şi experienţe care au transformat-o total. Irina Rimes a plecat de jos, dintr-o familie simplă în care ideea de celebritate nu prea exista. Existau, în schimb, o educaţie frumoasă şi valori sănătoase. Acolo, în casa de la ţară în care şi-a trăit primii ani de viaţă, Irina visa că va deveni artistă. 

"Am cântat la concursuri, festivaluri, la tot felul de evenimente. Pe urmă am cântat la evenimente private, am început să cânt la nunţi, la botezuri şi pe urmă am mers la facultate şi la facultate cântam la examene şi la fel la nunţi şi la alte evenimente şi pe urmă am venit aici, am făcut o pauză de 3 ani. Nu am mai cântat nicăieri. Îmi ziceau <<Irina, tu cânţi ca la nuntă>> şi ca să mă dezvăţ am tăcut vreun an de zile, iar ceilalţi doi ani nu am avut unde să cânt că mă distanţasem deja de acasă, eram aici, iar aici nu mă cunoştea nimeni, nu avea nevoie nimeni de mine şi nu aveam unde să cânt", povesteşte Irina. 

"A fost greu când am ajuns în Bucureşti. De obicei, oamenii vin aici la muncă şi la facultate, îşi fac prieteni. Eu nu am venit nici la una, nici la alta. Am avut depresia emigrantului. A durat această depresie un an, timp în care m-am ocupat cumva de mine stând în casă, nefăcând nimic. Mai bine spus nesocializând cu oamenii, cu lumea înconjurătoare. Investeam timp în mine, mă uitam la filme, filme documentare, citeam, făceam sport în casă. Făceam totul în casă, nu ieşeam pe afară", îşi aminteşte Irina. 

A luptat cu depresia, a învins-o şi a început să devină ceea ce este astăzi: omul puternic şi artista de succes, care a înţeles că, de multe ori, cele mai urâte experienţe se pot transforma în cele mai frumoase trăiri artistice. Iar astăzi, Irina poate spune cu mândrie că: "Eu am muncit. Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus" 

Despre cele mai grele perioade din viaţa ei, despre suferinţă şi dezamăgiri, dar mai ales despre cum a luptat cu toate, Irina Rimes vorbeşte într-un interviu exclusiv pentru Ştirile Antena Stars

Nu rataţi confesiunile artistei, astăzi, la Star Magazin, prezentat de Laura Micovschi, de la ora 13.00. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro