Ce sacrificiu imens trebuie să facă Alina Vidican acum, despărțită de Cristi Borcea! Va trage o lună întreagă și va plăti mii de euro pentru asta

După ce, ieri, Alina Vidican și Cristi Borcea s-au despărțit, probabil pentru totdeauna, ea plecând în Miami după ce a negociat, la sânge, condițiile divorțului, probabil că timișoreanca va începe, încet-încet, să șteargă urmele pe care, într-un moment de pasiune, și le-a făcut singură pentru a celebra relația cu fostul acționar dinamovist.

Mai exact, Alina Vidican va fi nevoită să își șteargă tatuajele imense pe care le are cu chipul și cu numele lui Cristi Borcea. Iar acest lucru se poate face doar cu un efort imens, atât fizic, cât și financiar, înlăturarea tatuajelor fiind, de fapt, cu mult mai complicată decât ”imprimarea” lor pe piele.
Astfel, Alina Vidican, spun specialiștii în domeniu, are câteva opțiuni pentru a scăpa de urmele pasiunii sale, dar niciuna nu va fi mai ieftină de cel puțin 5.000 de euro.
Și, având în vedere amploarea tatuajelor, de desenele cu pricina nici nu va scăpa mai repede de o lună, asta în cazul în care ar merge de câteva ori pe săptămână să își ”trateze” problema. 
Aşa că, deşi a negat discuţiile şi negocierile pe care le-a avut cu Cristi Borcea, după luni întregi de discuţii, cei doi soţi au ajuns la un numitor comun. Mai exact, Alina Vidican a acceptat divorţul, iar condiţiile despărţirii care are loc pe cale amiabilă au fost deja pecetluite de o înţelegere. Mai exact, cei doi au semnat o înţelegere care stabileşte condiţiile divorţului dintre timişoreancă şi fostul acţionar dinamovist.
Mai mult decât atât, decisă să se retragă departe de speculaţiile inerente unei asemenea decizii, Alina Vidican, cea care poate fi numită fosta soţie a lui Cristi Borcea a plecat, astăzi, alături de cei doi copii ai ei cu omul de afaceri încarcerat la Jilava, peste Ocean, tocmai la Miami.
Cum se scoate un tatuaj?
Sunt mai multe variante la care poate apela Alina Vidican pentru a scăpa de tatuajele care îi vor aduce aminte de fostul ei soț. Astfel, probabil cea mai folosită metodă pentru îndepărtarea tatuajelor este cu ajutorul laserului. Această metodă este satisfăcătoare, însă nu perfectă 100%. Sesiunile de tratament pentru ştergerea tatuajului au un preţ ridicat şi cer multă răbdare. O altă metodă, mai nouă și, evident, de două ori mai scumpă, este prin "Bio-Trick". Cu ajutorul unui fascicul de micro-particule antiseptice de cristale se înlătură stratul de suprafaţă și cel mijlociu care conţine pigmentul tatuajului. În prealabil, zona tatuată este răcită până la amorţire pentru ca ulterior să  fie curăţată la niveluri mai profunde. O a treia varinată pentru Alina ar fi metoda ”water cutting”. Aceasta este o metodă folosită pentru tăierea ţesutului, iar jetul de apă spală la propriu pigmenţii de sub piele. Din păcate, această metodă poate lăsa cicatrici inestetice.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro