Ce scârbos! O vedetă de la noi şochează: "Am mâncat supă de curcan cu păduchi"

+2 click pentru
galerie

Acum e raw-vegană, se hrăneşte crud şi sănătos, mai precis cu legume, fructe, grâne, seminţe, alge şi mulţi germeni de lucernă, ridiche, fasole şi lista poate continua, însă până să ajungă la acest stil alimentar nu exista masă fără carne.

Şi atât de mult îi plăcea carnea, încât Nadine a mâncat ciorbă cu... păduchi, Da, da, aţi văzut bine! În copilărie, mulatra a mers la ţară unde a fost servită cu ciorbă de curcan cu păduchi.

"M-am dus în vizită la ţară şi mi-a făcut o supă delicioasă, la vremea aceea, de curcan, pentru care plătesc în continuare karmic. Supa era plină de păduchi ai curcanului. O dată în viaţă trebnuie să mănânci o supă de pasăre cu păduchi", a spus Nadine în emisiunea "D-Paparazzi".

Acum, Nadine e raw-vegană şi nu ar mai pune gura pe carne pentru nimic în lume.

"Mănânc doar legume, fructe, grâne, seminţe, alge şi mulţi germeni de lucernă, ridiche, fasole, etc. Dacă însă, mi se face poftă de lactate, nu mi le refuz. In weekend mănânc numai raw, adică totul crud: supe, tocăniţe, deserturi, etc.Îmi este mai simplu să-mi păstrez greutatea fără produs animal şi am şi mai multă energie peste zi, nu mai răcesc aşa uşor şi mă simt mult mai bine în pielea mea", spunea Nadine recent.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro