Ce se întâmplă la Ştefăneşti după moartea Denisei? Scandal de proporţii între tatăl şi iubitul acesteia 

+3 click pentru
galerie

Denisa Răducu © spynews.ro

Tatăl Denisei Răducu şi iubitul acesteia par să nu se mai înţeleagă absolut deloc. Bătrânul ar intenţiona să-l dea afară din casa cântăreţei.

Scandal de proporţii la Ştefăneşti unde tatăl Denisei Răducu şi iubitul acesteia, bărbatul cu care solista a avut o relaţie de 2 ani, se pare că se ceartă şi nu suportă nici să se mai vadă. Tatăl artistei, Emilian Răducu, i-ar fi cerut fiicei sale din străinătate să-l ajute pentru a reuşi să-l alunge pe iubitul Densei din apartamenul acesteia, situat în Bucureşti.

Emilian Răducu ar intenţiona să-i ia bărbatului cheile de la apartament pentru a nu mai avea acces în casa solistei, unde acesta locuieşte în prezent. 

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi a murit pe data 23 iulie 2017, acasă, vegheată de rudele ei. Avea  doar 27 de ani, iar moartea sa a provocat doar durere, îndurerând lumea muzicii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro