Ce spune Bianca Sârbu după ce s-a alăturat Agenției VIP! Declarații EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Emisiunea Agenția VIP reușește să dea o adevărat lovitură, urmând ca, din cel mai nou sezon, să aducă în fața telespecatorilor o nouă vedetă, perfectă pentru a se alătura echipei formate din Adriana Bahmuțeanu și Cristi Brancu.

Mai exact, Bianca Sârbu este cea care se va alătura starurilor Antenei Stars și, alături de Cristi Brancu și de Adriana Bahmuțeanu, va face parte din noua echipă a Agenției VIP, emisiune care, de luni, va reveni pe micile ecrane.
Încântată de noua ei postură, talentata artistă ne-a recunoscut, în exclusivitate, că noua postură, cea de moderator, este una pe care și-o dorea. ”Trebuie să recunosc că sunt foarte, foarte fericită. Adică, după ce timp de doi ani am fost aproape zilnic, din postura de invitat, la Antena Stars, acum voi fi, zi de zi, dar din cea de moderator. Este, ca să fiu sincer, așa cum se întâmplă în marile iubiri, pentru că Antena Stars e marea mea iubire. Iar acum, după doi ani, am primit inelul și am spus, fără să stau pe gânduri, ”DA!”. Am emoții, mai ales că lucrez alături de doi oameni cu experiență precum Adriana Bahmuțeanu și Cristi Brancu, care îmi sunt și foarte dragi, dar sper să reușesc să mă ridic la înălțime”, ne-a spus, vizibil emoționată, Bianca Sârbu.

Bianca Sârbu este o tânără actriţă extrem de talentată. Ea nu are numai talent actoricesc, ci şi o voce minunată: cântă muzică populară. În 2013, cântăreaţa a rămas văduvă. Ea şi soţul ei, Marian, au împreună doi copii.

"Agenţia VIP", emisiune care rulează pe Antena Stars, va începe un nou sezon de luni, 4 septembrie. Începând de la ora 22:00, Adriana Bahmuţeanu, Bianca Sârbu şi Cristian Brancu vă aşteaptă în faţa micilor ecrane cu cela mai fierbinţi şi interesante subiecte din lumea showbizului din România.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro