Ce spune Denisa Despa despre tentativa de sinucidere a Loredanei Chivu. Dansatoarea de manele face afirmații șocante

+3 click pentru
galerie

Denisa Despa © Instagram

Denisa Despa, una dintre cele mai cunoscute dansatoare a maneliștilor și prietena apropiată a Loredanei Chivu face o serie de declarații surprinzătoare despre tentativa de sinucidere a vedetei.

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă după ce s-a despărțit de iubitul ei, Mihai Colesnicov, și a luat mai multe somnifere, însă echipajele de salvare au venit la timp și i-au salvat viața fostei asistente tv. Denisa Despa susține că vedeta nu a încercat să se sinucidă, ci doar a luat o doză mai mare de somnifere decât de obicei. Potrivit acesteia, Loredana Chivu ar fi depășit doza obișnuită de somnifere, în încercarea de a reuși să doarmă, după despățirea fulgerătoare de iubit.

"E adevărat că a venit ambulanţa. Eu m-am speriat foarte tare şi mi-a fost frică să nu se întâmple ceva şi am sunat la salvare. Acum, Loredana este bine, este la ea acasa", a declarat Denisa Despa pentru Cancan.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro