Ce trebuie să facă Gică Popescu după eliberare? Mentorul lui i-a dat un sfat ULUITOR

Peste două săptămâni, Gică Popescu, fostul căpitan al Naționalei, ar putea fi eliberat condiţionat din penitenciarul Jilava.  Nicolae Zamfir, primul său antrenor, îl sfătuieşte pe ”Baci” să facă un lucru fără precedent după ce va fi eliberat.

Nicolae Zamfir, primul antrenor al lui Gică Popescu este extrem de supărat pe tot ceea ce i s-a întâmplat fostului său elev, cel care a ajuns să facă ani grei de temniţă chiar dacă a fost un simbol al fotbalului românesc la nivel internaţional.

Nicolae Zamfir îi sugerează lui Gică Popescu să plece din România după ce va fi din nou liber

„Aşa cum îl ştiu eu pe Gică şi cum îl ştie o ţară întreagă el a fost tot timpul un simbol, un om care a avut o anumită conduită în viaţă. Eu, unul, nu l-aş sfătui să revină în fotbal. Chiar dacă se spune că: „fie pâinea cât de rea, tot mai bine-i în ţara ta”, cred că el ar face mai bine să plece din ţară după c e se va elibera. E mai bine pentru el şi pentru familia lui”, a precizat Nicolae Zamfir pentru Spynews.ro.

Gică Popescu a fost condamnat la trei ani şi o lună în "Dosarul transferurilor". Datorită unei purtări exemplare şi a faptului că a executat deja o treime din pedeapsă el are toate şansele să fie eliberat condiţionat.

Citeşte şi:

Gică Popescu este acasă! A fost eliberat!

EXCLUSIV! Campionul afacerilor eşuate! Gică Popescu a comis-o din nou!

Mihai Stoica, pe cale să cedeze! Depresia din închisoare îl împinge să facă asta zilnic


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro