Ce trebuie să facă Halep ca să câștige un turneu cu adevărat important! Uite ce sfaturi îi dă unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de tenis

Este, cu siguranță, o celebritate în rândul antrenorilor de tenis de la noi din țară, iar asta pentru că, o vreme, a cochetat cu lumea muzicii și a filmelor. Acum, reîntors la mai vechea lui pasiune, ”sportul alb” cunoscutul antrenor a pus punctul pe ”i” când vine vorba de insuccesele Simonei Halep în turneele majore din domeniu.


Lucian Viziru, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti români din ultimii ani, are o puternică legătură cu lumea tenisului. Bunicul lui, Gogu Viziru, a fost cel care s-a ocupat în mod direct de formarea lui Ilie Năstase. Aşa se face că, de mic copil, Lucian a ajuns pe terenul de tenis învăţând tainele acestui sport chiar de la bunicul său. Chiar dacă nu a ajuns un mare jucător, vedeta de televiziune are o carieră solidă în antrenorat. A lucrat timp de șase ani în ţară şi în Germania şi, tocmai de aceea, se încumetă să spună că ar fi făcut faţă ca antrenor în staff-ul Simonei Halep.

Lucian Viziru este un foarte bun antrenor de tenis

„Nu am lucrat vreodată la un astfel de nivel, dar ştiu cam ce se cere şi cred că aş fi făcut faţă cu brio. Am această mentalitate occidentală necesară lucrului în marea performanţă sportivă”, a explicat Lucian Viziru pentru Spynews.ro. Artistul a explicat de ce crede că Simona Halep clacheză mult prea uşor în momentele importante ale unor turnee mari. „Simona trebuie să creadă mai mult în forţele ei, în talentul ei. Trebuie să aplice un pic mentalitatea occidentală. Pregătirea psihologică este foarte importantă la un astfel de nivel. Când participă la marile turnee ea trebuie să plece din start cu ideea că este cea mai bună”, ne-a explicat antrenorul care susține că, dacă ar reuși să fie mai puternică la nivel psihic, Simona și-ar corecta și mai ușor greșelile neforțate pe care le face în timpul meciurilor cu miză.

Citeşte şi:

Simona Halep, dată de gol! Metoda incredibilă prin care apelează la psiholog

Simona Halep, eliminată în semifinalele de la Roma


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro