Cea mai drăguţă urare făcută de Will Smith! Vezi ce i-a spus soţiei sale, după 17 ani de căsnicie!

Will Smith este cu siguranţă unul dintre cei mai grijulii soţi dintre marile vedete. Cu ocazia zilei de naştere a soţiei lui, acesta a publicat o poză foarte veche cu ei şi a făcut "câteva calcule". Rezultatul... uimitor!

Celebrul actor din "Men in Black" şi Jada Pinkett Smith sunt căsătoriţi de 17 ani. În ciuda zvonurilor recente despre un posibil divorţ al cuplului, Will Smith şi-a arătat dragostea pentru fata pe care o iubeşte de atât de mult timp. Aceasta a împlinit 44 de ani.

"Poza asta a fost făcută acum 20 de ani la casa mamei tale. Asta înseamnă foarte mult timp în urmă!!! Aşa că am decis să fac câteva calcule. Ţi-am cântat "La mulţi ani" de 20 de ori şi ţi-am cumpărat 19 cadouri (am fost supărat pe tine în acel an lipsă). Te-am privit suflând în 693 de lumânări. Ţi-am spus că te iubesc pentru cel puţin 8,285 de ori. Şi din cele aproape 3.96 de miliarde de oameni de pe planetă - există doar una cu care vreau să-mi petrec restul vieţii. La mulţi ani, iubirea mea!", a scris Will Smith în descrierea fotografiei postate.Willard Christopher Smith Jr., pe numele lui real, este un actor american născut în 1968, nominalizat la premiile Oscar şi Globul de Aur. Printre altele, acesta este şi artist hip-hop şi a câştigat nenumărate premii Grammy. Will Smith este căsătorit cu JAda Pinkett Smith din 1997.

Sursă foto: Instagram

A.C.

Citeşte şi:

Apariţie neobişnuită! Băiatul lui Will Smith s-a îmbrăcat în fustă la balul liceului

Divorţ şoc în SHOWBIZ! Will Smith se desparte de soţia lui după 18 ani de căsnicie?

Soţia lui Will Smith, declaraţie şoc: "Îmi este foarte greu să fiu fidelă"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro