Cea mai frumoasă femeie, declaraţie incredibilă: „Nu îmi pun silicoane, îmi plac <<șosetele>> mele”

+2 click pentru
galerie

Una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz-ul dâmboviţean a reuşit să lase pe toată lumea mască cu declaraţiile ei. Culmea, cele legate de bustul la care râvnesc toți craii de Dorobanți.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi, Cristina Ich, cunoscută publicului drept Angelina Jolie de România, a făcut o mărturisire incredibilă despre formele ce i-au adus notorietatea.
Într-un video postat pe o reţea de socializare, Cristina Ich a afirmat, ferm, că nu este adepta implaturilor cu silicon şi nici a sânilor voluptuoşi. Mai mult decât atât, bruneta s-a arătat foarte mulţumită de ce i-a oferit ”Mama Natură”, ba chiar şi-a comparat sânii, naturali, cu două şosete, în stilul ironic caracteristic.
„Nu aş vrea să am doi pepeni până în gât. Eu prefer sânii mei, aşa, ca două „şosete”, să-i pot face frumoşi când am o şedinţă foto. Eu prefer „şosetele mele”. Vă iubesc...”, a mărturisit senzuala Cristina .
Christina Ich şi-a făcut debutul pe scenă ca şi comediant. Christina Micu, pe numele ei adevărat, locuieşte de ani buni în România, dar e de peste Prut. Moldoveanca arată ca celebra Angelina şi se jură că este sută la sută naturală. 
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro