Cea mai mare dorinţă a Andrei are legătură cu copiii ei: "Eu sunt duşmanul"

+4 click pentru
galerie

Andra © Facebook

La 30 de ani, Andra are tot ce şi-ar putea dori o femeie: o carieră de invidat, doi copii frumoşi şi sănătoşi şi o căsnicie care o împlineşte. Cântăreaţa recunoaşte că nu este uşor şi îşi doreşte ca fiul şi fiica ei, Eva şi David, să nu îi simtă lipsa foarte mult, motiv pentru care renunţă la momentele de relaxare sau de răsfăţ personal, pentru a petrece timpul cu ei. 

"La primul copil eram în panică dacă făcea febră, eram o mamă panicată. La al doilea nu mai sunt stresată. E şi ea un copil foarte cuminte, nu a avut colici, mănâncă foarte bine, doarme foarte mine.

Are o personalitate puternică, ştie să ne spună ce ne place. Suntem nişte norocoşi, amândoi sunt nişte copii foarte buni.

Faptul că petrec timp cu ei, când ajung acasă, renunţ la ieşiri în oraş, la film, în club...Totul e tăiat. Stau cu ei şi, după ce adorm, vorbesc cu Cătălin, planificăm ce să mai facem. Cred că e timp pentru tot, dacă îţi doreşti.

Eva şi David se iubesc foarte mult şi sunt mândră de relaţia lor. Dacă David era un copil gelos era o problemă în casă, dar nu e. Se apără între ei, eu sunt duşmanul, dacă îi atrag atenţia lui David, Eva îl apără. Sunt mândră de iubirea lor . Şi eu am fraţi, şi îi iubesc, îi venerez. Aşa aş vrea să se iubească şi ei", a povestit Andra, azi, într-o emisiune TV. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro