Cea mai mare dorinţă a Israelei. A murit fără să şi-o poată îndeplini! Ce îşi dorea nespus

+4 click pentru
galerie

Israela a murit © arhiva

Israela Vodovoz a murit fără să-şi îndeplinească, poate, cea mai mare dorinţă a sa. Fosta femeie de afaceri îşi dorea enorm un lucru.

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Era căzută în baie, dezbrăcată. Prietenii şi cunoscuţii Israelei nu mai reuşiseră să ia legătura fosta balerină de câteva zile, iar autoritățile au intrat în casă, forțând ușa şi au găsit-o moartă.

Israela s-a stins fără să-şi îndeplinească una dintre dorinţele ei arzătoare. Israela îşi dorea să vândă vilă de fiţe pe care o avea în Maramureş şi să se bucure din plin de bani, alături de Liviu Arteni.  

CITEŞTE ŞI Rezultatul autopsiei este public! De ce a murit, cu adevărat, Israela Vodovoz

Israela îşi scosese la vânzare vilă din Maramureş, iar cu banii luaţi în urma tranzacţiei ar fi vrut să facă înconjurul lumii împreună cu soţul ei de atunci, Liviu Arteni.

Israela a scos la vânzare imobilul în urmă cu aproximativ 3 ani şi dorea să călătorească în toată lumea alături de soţul ei, Liviu Arteni. Casa a scos-o la vânzare, dar lucrurile nu au mai mers bine pe plan amoros şi s-a despărţit de soţul ei.

CITEŞTE ŞI După o viaţă plină de chinuri, Israela a murit săracă şi singură. Care era, cu adevărat, situaţia sa financiară?

 “Vrem să mergem în America, dar şi să vedem toată lumea. Vrem să plecăm cu o caravană. Am scos de multă vreme vilă la vânzare, dar încă nu am vândut-o. Vrem să facem înconjurul lumii”, spunea Israela în urmă cu aproximativ, conform stirilekanald.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro