Cea mai mare frică a lui Aurelian Preda! O prietenă de-ale lui povestește despre fobiile cântărețului

+3 click pentru
galerie

Cea mai mare frică a lui Aurelian Preda! O prietenă de-a lui povestește despre fobiile cântărețului © Facebook

Spynews.ro a aflat detalii emoţionate despre viaţa îndrăgitului cântăreţ de muzică populară Aurelian Preda. Una dintre prietenele apropiate artistului a vorbit deschis despre fobiile regretatului artist.

Mariana Birica, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară de la noi din ţară, dar şi apropiată a regretatului artist Aurelian Preda, a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro detalii emoţionante din viaţa cântăreţului. Din cauza experienţelor mai puţin plăcute de care a avut parte de-a lungul vieţii, Aurelian Preda a ajuns să îi fie frică de oameni, iar din acest motiv cântăreţul a devenit un om retras.

„Era un om foarte inhibat, nu comunica foarte mult. Tot timpul i-a fost frică de oameni, din cauza experienţelor mai puţin plăcute a ajuns să fie un om retras. Îi era frica să nu fie ”înjunghiat” pe la spate de oamenii care îi zâmbeau”, ne-a povestit Mariana Birică.

Mai mult decât atât, artista ce se mândreşte cu cea mai mare colecţie de costume populare, Mariana Birică, a rememorat cu mare drag, momentul petrcut în urmă cu câţiva ani, atunci când de ziua lui Aurelian Preda a fost la un pas să se cerate cu acesta din cauza unui simplu cadou. „Îmi amintesc cu mare drag când m-a invitat la emisiune. Era chiar de ziua lui, şi eu i-am dus un cadou, un parfum scump, şi el cu foarte mult bun simț mi-a zis că nu-i posibi să îi dăruiesc aşa ceva. Aproape că ne-am certat şi asta pentru că nu voia să primescă cadoul”, ne-a mai povestit cântăreaţa de muzică populară, Mariana Birică.

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016 la vârsta de 46 de ani. Cântăreţul de muzică populară a lăsat în urma lui trei copii. Aurelian Preda a fost căsătorit cu Mariela, o fostă colegă de la liceul din Curtea de Argeș.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri, te a?teptam ?i pe pagina de Facebook. Avem ?i Instagram. Ne po?i da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro