Cea mai nereuşită fotografie a Antoniei! "Ce urât îţi stă fără machiaj!", strigă fanii! Vezi adevărata faţă a artistei şi spune sincer, ţi se mai pare cea mai frumoasă?

+2 click pentru
galerie

Deşi este catalogată drept una dintre cele mai frumoase cântăreţe din România, Antonia pare o femeie banală atunci când nu este fardată.

Sigură pe calităţile ei fizice, bruneta a făcut imprudenţa de a posta pe pagina personală de facebook o fotografie în care apare complet nemachiată. Dorind să îşi anunţe fanii că merge la sală, Antonia a primit critici dure de la prietenii virtuali.

În loc să o felicite că a decis să dea jos kilogramele în plus cu care s-a pricopsit, aceştia au fost surprinşi de look-ul ei. „Adevărat că machiajul face minuni...dacă ai merge pe stradă aşa, nu te-ar recunoaşte nimeni“, „Eşti frumoasă ...dar cu machiaj pari altă persoană“, au comentat fanii ei. Alţii au fost mai tranşanţi: „Cât de mult te poate schimba make-up-ul! Nu spun că arăţi rău, dar nici nu mă dau în vânt după poza asta! RESPECT!“, „Ce urât îţi stă fără machiaj“.

Aşa arată Antonia machiatăFoto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro