Cea mai scârboasă provocare pentru Liviu Vârciu! Pepe i-a dat ţeapă: "Am mâncat un mare căcăţel de câine, îngheţat!"

Liviu Vârciu © Foto: Facebook

Liviu Vârciu a trecut prin multe experienţe, unele plăcute, altele mai puţin plăcute în cadrul emisiunilor în care a făcut parte sau le-a prezentat. A dezvăluit că a mâncat excremente de câine, îngheţate. 

Provocat de Pepe, Liviu Vârciu a făcut faţă unei provocări pe care mulţi ar fi refuzat-o. 

Liviu Vârciu a povestit că a muşcat dintr-un rahat de câine îngheţat. 

"Ne mai jucăm după două, trei pahare îţi dai seama că inventăm fel de fel de jocuri. Nu am mai ieşit cu Pepino că cu el făceam jocurile astea, funny, haioase. Ţin minte la un moment dat că ne legam la ochi şi trebuia să recunoaştem obiectul sau ce ne puneam în mână. Am pierdut la cărţi şi era rândul meu, m-au legat la ochi, m-au întors cu spatele şi când mi-au venit mi-au pus în braţe, era decembrie, mi-a pus un mare căcăţel de câine, îngheţat în mână. Ce e? Nu mirosea, nimic, era îngheţat şi am făcut aaaaaauuuuu (arată spre gură). S-au prăpădit de râs. De acolo cred că şi norocul meu. Cred că am mâncat foarte mult... nu putem să spunem la televizor", a povestit el la "Xtra Night Show".

Liviu Vârciu va deveni curând tată pentru a doua oară, iubita sa Anda Călin este însărcinată. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro