Cea mai sexy blondă de la noi e vedetă în Statele Unite! Afla cine a lansat-o peste Ocean!

+2 click pentru
galerie

A prezentat rubrica Vremea, a fost protagonista unei reality show iar acum a ajuns celebră şi peste hotare datorită unui designer de bijuterii.

Sânziana Buruiană, căci despre ea este vorba, este vedeta pictorialului celei mai noi colectii de bijuterii a designerului de Adrian Haiduc, denumita "Musette" si realizată împreună cu Anda Posh. Sânzi a pozat pentru cunoscutul designer de bijuterii purtând creaţiile acestuia şi ţinând în braţe o pisică, accesorizată şi ea cu coliere din colecţia special realizată pentru feline. Haiduc, care se afla în Statele Unite, la studii, îşi va lansa şi pe plan internaţional noua linie de bijuterii pentru pisici, iar Sânzi va fi vedeta care va ţine capul de afiş al campaniei de promovare.
Asta dupa ce o alta frumusete de la noi, Simona Traşcă, a fost vedeta prezentării de modă a aceleiaşi colecţii, la lansarea acesteia în Timişoara. "Avem cele mai frumoase modele. Nu degeaba spun toti straini ca avem femei frumoase. De aceea, am ales sa imi promovez colectia cu imaginea Sanzianei, care, de altfel, a si pozat in ipostaze foarte sexy. Materialele de promovare vor contine acele fotografii absolut delicioase. Oricum, ea iubeste foarte mult animalele. La fel si Simona Trasca, cea care a fost vedeta prezentarii la lansarea din România. Voi avea o linie de lux pentru SUA, doar din perle si cristale Swarovski, pe fir de matase. Sper sa ii innebunim pe americani", a declarat designerul Adrian Haiduc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro