Cea mai sexy cântăreață de muzică populara O IMITĂ PERFECT pe Denisa Răducu / Video

+3 click pentru
galerie

Considerată ca fiind cea mai sexy cântăreață din lumea muzicii populare, Carmen de la Sălciua a ținut să demonstreze că, pe lângă formele apetisante, are și alte calități. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, focoasa vedetă a dat un ”examen” cât se poate de dificil.

Mai exact, de curând, Carmen de la Sălciua a ținut să arate că nu este doar un alt chip frumos în lumea muzicii populare. Și, mai mult decât atât, a decis să dovedească, cântând, că știe, cu adevărat, ce înseamnă muzica. Așa că, provocată de soțul ei, vedeta a început să cânte, ”la rece”, melodii care mai de care mai dificile, una dibtre piesele alese fiind cea cu care, de-a lungul timpului, a făcut furori Denisa Răducu. Și, pare-se, succesul ei este justificat, ea reușind nu doar să îi cânte melodia Denisei, ci și să o ”trăiască” în același fel, gesturile fiind identice.
"Sperăm că nu am deranjat pe nimeni cu filmarea asta, oricum pe cine am imitat a fost prietena noastră, nu ar avea de ce să se supere, mai ales că am făcut-o cu tot respectul pe care îl putem avea pentru un artist desăvârșit", ne-a spus Carmen de la Salciua.
S-a căsătorit de curând
Culiță Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În urmă cu mai bine de o lună, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitați, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist. Datorită ei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în țară, cât şi peste hotare. Carmen Racolța a devenit o apreciată cântăreață de muzică de petrecere din Ardeal, fiind cunoscută după numele Carmen de la Sălciua, care vine de la localitatea sa natală, satul Sălciua de Jos /jud. Alba-Iulia. Artista a avut colaborări de succes şi cu Nicolae Guță.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro