Cea mai sexy cântăreață de muzică populară ȘOCHEAZĂ! Ce spune despre copii?

+3 click pentru
galerie

După o nunta de vis, cel mai sexy cuplu din muzica populară au început să vorbească despre copii. Și, pare-se, nu sunt deloc dispuși să se joace pe această temă. 

Carmen și Culiță Sterp își doresc cu nerăbdare să devină părinți. "Deocamdată nu este însărcinată, însă ne dorim să se întâmple cât mai curând. E timpul să ne apucăm, dorim să fim părinți tineri”, spune Culiță.
Iar Carmen, mai hotărâtă ca niciodată să se bucure de maternitate, ne-a explicat că își dorește nu un copil sau doi, ci tocmai patru. ”Nu trebuie să spunem niciodată că e greu, că ajunge unul sau doi, nu!  Ne dorim să avem cel puțin 4 copii”, a explicat și Carmen.
Culiță Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În urmă cu mai bine de o lună, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitați, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist. Datorită ei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în țară, cât şi peste hotare. Carmen Racolța a devenit o apreciată cântăreață de muzică de petrecere din Ardeal, fiind cunoscută după numele Carmen de la Sălciua, care vine de la localitatea sa natală, satul Sălciua de Jos /jud. Alba-Iulia. Artista a avut colaborări de succes şi cu Nicolae Guță.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro