Cea mai sexy imagine de la botezul fiicei Biancăi Drăguşanu. Ce a lăsat la vedere diva

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au botezat, duminică, 7 mai, fetiţa, iar evenimentul a fost unul fastuos. 

Petrecerea a costat zeci de mii de euro, mama şi fiica au schimbat numeroase ţinute şi, după slujba religioasă, invitaţii au petrecut la un local de lux din Bucureşti, unde au fost răsfăţaţi cu un meniu sofisticat. 

În spatele uşilor închise, toată lumea s-a distrat, a dansat şi a mâncat, iar Bianca şi fiica ei, Sofia, au fost protagonistele unei şedinte foto de excepţie, în care nu putem să nu remarcăm forma fizică în care se află proaspăta mămică.

Suplă, coafată şi machiată impecabil, Bianca Drăguşanu şi-a etalat silueta de invitiat în rochii mulate, iar ţinuta de la petrecere a fost de departe cea mai sexy, lăsând la vedere picioarele lungi şi tonifiate ale vedetei. 

Meniul cu care au fost răsfăţaţi invitaţii de la botezul Sofiei

La aperitiv, invitaţii au servit: Balon de carpaccio de vită cu parmezan, aromat cu ulei de trufe; Pulpă de raţă confiată, pate ficat de gâscă cu dulceaţă de fructe de pădure şi fulgi de sare; Buratină cu inimă de anghinare şi rucola, cu roşii coapte afumate; Bulă de orez aromat cu sashimi de biban de mare; Prosciutto Stick.

La gustarea caldă, invitaţii au servit carne de peşte: File de Dorada la grătar, inimă de anghinare sote cu sos de măsline Kalamata deshidratate. Preparatul de bază a fost muşchiul de vită la grătar, piure de trufe, sos demi-glace de vită cu salară de roşii cherry cu chives.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest