Cea mai sexy ispită de la ”Temptation Island – Insula Iubirii” și-a scos iubitul în lume după ce a fost eliberat din arest!

A devenit celebră în showbiz după ce și-a expus cu generozitate formele perfecte ale trupului și după ce i-a înnebunit pe bărbați în timpul show-ului ”Temptation Island – Insula Iubirii” de la Antena 1. Acum însă, ”ispita” trece prin momente grele din cauza bărbatului pe care îl iubește, eliberat de curând din arest preventiv, el fiind acuzat de furt.

 Bianca Roman, căci despre ea este vorba, a avut câteva luni de calvar. Și a avut toate motivele pentru asta din cauza faptului că fostul ei soț, Florin Iancu, și actualul partener de viață al ”ispitei” a fost ”săltat” pentru că a furat o sumă importantă de bani dintr-un magazin din Brașov. Iar o bună bucată de vreme, cei doi au făcut tot posibilul să stea departe de restul prietenilor lor, iar el, spun sursele noastre,. Nici nu a mai ieșit prea des din casă. Asta până de curând, pentru că, într-un final, convind de vremea bună, într-una dintre zilele trecute, Florin a luat-o de mână pe Bianca și a decis ca, în compania a doi amici, să iasă la o scurtă plimbare. 
”Greutățilea pe care le au i-au făcut să se iubească și mai mult. Florin și-a dat seama că Bianca este jumătartea lui, că ea a înțeles exact ce înseamnă să fie alături de el și la bine, și la rău. Iar ea, din momentul în care a fost eliberat el din arest, a făcut tot ce i-a stat în putință să îl calmeze, să îl îmbărbăteze și să îi facă viața mai ușoară. Amândoi speră că Florin va reuși să treacă cu bine de problemele pe care le are și că judecătorii vor fi cât mai îngăduitori, mai ales că el vrea să le demonstreze tuturor că ceea ce a făcut a fost doar o rătăcire și că nu va recidiva. Mai mult, ea nici nu a renunțat la ideea de a se căsători cu el, indiferent de ce se va întâmpla”, ne-a spus o apropiată de-a Biancăi.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro