Cea mai sexy ispită, imagini de INFARCT! A mers la Spa și și-a făcut de cap!

+4 click pentru
galerie

Este genul de femeie care, atunci când intră undeva, reușește să ”taie respirația” bărbaților din jur. Iar acum după ce l-a părăsit pe iubitul ei, a decis că este cazul să își facă de cap, într-un concediu de vis, în care a plecat însoțită doar de câteva amice de-ale sale.

Bianca Roman, căci despre ea este vorba, este, în aceste momente, într-un concediu pe care îl consideră ”penbtru suflet”. Așa că, focoasa brunetă își face de cap cum visează să o facă orice femeie: răsfățată într-un spa, lăsând specialiștii să se ocupe de corpul ei, decisă fiind ca, atunci când se va întoarce din vacanță, să îi înnebunească pe bărbații care o admiră.
Așa că, zilele trecute, Bianca a mers la un Spa de renume, loc în care, după ce s-a lăsat masată pe fiecare bucățică de corp, a intrat la saună, iar apoi, ca să se tonifieze, a intrat sub dușuri reci. ”Vreau să mă întorc fără picătură de celulită, cu un corp mai tonifiat ca oricând, vreau să fiu o bombă-sexy. Mai ales acum, că sunt și burlăciță...”, ne-a spus focoasa brunetă.


Culmea, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca Roman a făcut o serie de declarații uluitoare. ”Mă dau pe femei, bărbații sunt un dezastru pentru mine. E clar, nu sunt făcută pentru bărbați. De aceea, voi merge în concediu, cu amice de-ale mele”, spunea ea. Iar întâmplător sau nu, în fotografiile senzuale cu vedeta, apare o amică de-ale sale care o soarbe din priviri pe Bianca...

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro