Cea mai sexy mămică din showbiz, din mănăstire în mănăstire, iar apoi la sala de fitness! Părăsită de iubit, face orice pentru a redeveni bombă-sexy / Declarații și Imagini EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Este, probabil, una dintre bombele-sexy care, în ciuda faptului că a născut, este ”vânată” de bărbați. Cu toate acestea, acum, nici nu mai vrea să audă de vreo relație, ea șui iubitul ei despărțindu-se de curând. Iar durerea care o încearcă a făcut-o pe focoasa șatenă să meargă din mănăstire-n mănăstire și să nu se mai poată dezlipi de sala de fitness, totul pentru a se liniști.

”Nu am mai iubit niciun bărbat așa cum am făcut-o cu el. Adică, să fiu sinceră, chiar mă vedeam măritată cu el, îmbătrânind împreună. Din păcate, de ceva vreme, ne-am despărțit”, ne-a spus, suferind enorm, Bianca Roman. Iar din acest motiv, de curând, Bianca, însoțită de fiica ei, a început să colinde mănăstirile de pe lângă Brașov. ”Mă rog pentru liniștea mea sufletească. Mă rog să îmi găsesc echilibrul sentimental. E adevărat, ne topim unul de dorul celuilalt, dar... cine să cedeze?”, ne-a spus Bianca.
Și, normal, în perioada aceasta, Bianca vrea să își recapete formele de dinainte de naștere. Și, pare-se, deja a reușit. ”Sunt mai slabă ca înainte, dar vreau să fiu ”fit”. Mai am câteva ședințe de fitness ca să fiu așa cum mi-aș dori eu”, ne-a mai spus Bianca. Și, până va obține ce își dorește, fie pe plan fizic, fie pe plan sentimental, frumoasa mămică își dedică timpul fetiței sale. Mai exact, tot timpul ester alături de micuță, decisă să o educe perfect, și, chiar dacă o bună bucată din zi este ocupată cu afacerea pe car eo dezvoltă acum, Bianca este însoțită de micuță. ”Acum, ca să mai uit se suferință, îmi ocup timpul cu munca. Atât cu cea mică, cât și cu salonul pe care vreau să îl dezvolt. Așa mai îmi fuge mintea de la problemele pe care le am”, ne-a mai spus Bianca.
Făceau planuri de nuntă, dar s-au despărțit brusc
Între Bianca și Alin, totul părea să fie perfect. De fapt, începuseră deja să își facă planuri de nuntă, ea acceptând fericită să devină mireasa lui. ”Din păcate, ne-a despărțit faptul că ne iubeam, zic eu, prea mult, și amândoi am devenit peste măsură de geloși. El a făcut câteva crize de gelozie, le-am făcut și eu ca să îi arăt cum e când treci prin asemenea momente, iar de aici, orgoliile find mari, ne-am și despărțit. Acum, zic eu, e clar că nu sunt făcută să devin femeie măritată. Mă voi dedica în exclusivitate fiicei mele, și, dacă se va mai întâmpla să iubesc.... vom vedea. Dar, de măritat, sigur nu o să o fac. Dacă nu am făcut-o cu el, nu cred că va mai fi altul...”, ne-a mai spus Bianca, fostă ispită în emisiunea ”Temptations Island - Insula Iubirii”.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro