Loredana Chivu l-a făcut praf pe Ogică: "Ar trebui să îţi fie ruşine pentru ceea ce faci. Eşti labil psihic!. UPDATE - Denisa Biţă l-a pus şi ea la punct

+4 click pentru
galerie

Stelian Ogică şi Loredana Chivu mai au puţin şi se iau la "păruială" la "Un show păcătos"! Ogică o acuză pe frumoasa asistentă că este "damă de companie", lucru care a scos-o din minţi pe frumoasa blondă şi care, iritată de acuzaţiile nefondate aduse, i-a replicat dur loteristului.

Replicile tăiose au fost în această seară, sarea şi piperul din emisiunea păcătoasă. Între Stelian Ogică şi frumoasa şi asistenta Loredana Chivu au fost scoase "cuţitele" la vedere, iar războiul a început. Blondina l-a acuzat pe acesta că vorbeşte  urât de ea prin presă şi la prieteni.
"Mă cunosti de undeva? Cum îti permiţi să te iei de mine care aş putea sa îţi fiu fiică?! Tu nu mă cunoşti pe mine. Eu sunt o fată care munceşte cinstit. Eu am un salariu şi nu stau pe spatele altora. Ar trebui să îţi fie ruşine pentru ceea ce faci. Ar trebui să te dau şi în judecată. La 50 de ani eşti labil psihic", i-a spus Loredana Chivu.
Ogică nu s-a lăsat mai prejos şi a început cu jignirile îndreptate către blondă. "Ai lucrat pe un milion jumate pe seara! Ai lucrat ca damă de companie! E dama de consumaţie şi de companie. Cu toţi nespălaţii te-am văzut prin cluburi. Ai rupt Bucureştiul în două!", a ţipat către ea, la capătul nervilor, Stelian Ogică.

Loredana nu sa lăsat mai prejos şi l-a pus, încă o dată, la punct pe Ogică. "Punctul de vedere poţi să ţi-l spui în mod civilizat. Tu nu exişti pentru mine ca să am puncte de vedere pentru tine. Nu sunt mahalagioacă. Cum îţi permiti tu, om la 50 de ani, să vorbeşti despre mine? Vrei să te fac şi eu proxenet? Dacă ai bani şi îţi permiţi să mă dai în judecată, dă-mă! Poţi să vorbeşti despre Cassandra, dar să nu vorbeşti despre alte fete. Ce mdodel eşti tu care umbli cu fete de 20 de ani şi le exploatezi? Ai trimis-o să trăiască cu nu ştiu cine prin Viena. Ocupă-te să îţi educi femeile din viaţa ta, pe fiica ta!", i-a strigat Loredana.

Denisa Biţă crede că totul este o strategie pusă la cale de Ogică doar pentru a mai apărea şi el în presa tabloidă.

"Ogică, cred că tu te-ai luat acum de mine şi de Loredana pentru că eu am luat-o pe Casandra la o prezentare la un cazinou unde am prezentat nişte costume de baie. Am refuzat din prima 5 mii de euro, eu mă descurc singură, am posibilităţi. Tu de ce vii, frate, să te iei de noi? La ziua lui Mărculescu te-am întrebat de ce afirmi că eu mint şi nu am dovezi şi că pentru 5 mii de euro aş merge pe jos până la Viena. Şi Simona Traşcă şi o altă colega a primit acelaşi mesaj pe telefon. Sâmbătă, agresorul mi-a dat mesaj din nou, spunând că oferta este încă valabilă", spus frumoasa blondă.
Ogică a încercat să o lase ma moale şi să se împace cu fetele, aşa că le-a invitat la un grătar. "Nu o să vă mai fac curve, promit. Nu mai zic că mergeţi pe caşcaval, pe nimic.  Vă invit la mine la un gratar."

Mara Banică a intervenit şi ea cu mai multe declaraţii prin telefon, luându-se de loterist.

"Eu cred că tu ai vrut să apari cu acest scandal, măi Ogică, pe bune. Ai mai zis şi că Pamela e prea bătrână pentru cluburi şi pentru prezentări de lenjerie intimă. Ogică, trebuie să-ţi asumi ceea ce ai spus, fii bărbat!", a spus Mara Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro