Cei trei jurați X Factor, pentru prima oară împreună pe aceeași scenă! Ce surpriză le pregătesc telespectatorilor

Nu se întâmplă des ca publicul să îi vadă pe toți trei jurații X Factor în același moment artistic pe scenă. Dar de asta vor avea parte telespectatorii în ediția din această vineri, de la 20.30, pe Antena 1.

Pentru prima oară, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică vor cânta împreună pe aceeași scenă. Iar motivul este unul dintre concurenții care s-au prezentat la audiții.Amir, un tânăr de 22 de ani din București, pe jumătate palestinian, vine în fața juraților cu speranța că îi va convinge să îi dea trei DA. Acesta va povesti că este profesor de chitară și că s-a apucat de muzică la patru ani, după ce l-a văzut la televizor pe Ștefan Bănică.Plăcut surprins de povestea tânărului, rock starul de la X Factor merge lângă Amir pe scenă pentru a cânta împreună. Imediat acestora li se vor alătura și Delia și Horia Brenciu, astfel că telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o premieră: cei trei jurați vor cânta împreună pe aceeași scenă.

Ce piesă vor interpreta aceștia, care este povestea de viață impresionantă a tânărului palestinian și ce voturi vor avea jurații pentru el, vineri seară la X Factor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro