Cel mai bine păzit secret al unei vedete! Are un frate de care habar nu avea

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere de la noi a avut, de curând, un adevărat șoc în momentul în care  a avut o discuție ceva mai ”profundă” cu rudele sale mai vârstnice. Mai exact, a aflat că are un frate, un frate de care habar nu avea.

”Sunt și acum, la ceva timp de când am aflat, fericită. Da, am un frate. E fratele meu vitreg și, cel mai important, are copil. Simt că eu, care nu pot avea copil, nu sunt ultima șansă a familiei să ne meargă sângele mai departe”, sunt cunvintele pe care, de curând, le-a spus una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii de petrecere. Iar asta pentru că, de curând, Lenna a aflat că tatăl ei, cel care avusese o aventura cu mama vedetei și care a revfuzat să o ia de soție, a mai avut un copil. Pe Rareș, un bărbat care, acum, locuiește în Cluj și care, nu de foarte mutl timp, a avut ocazia să o vadă pe ”cântăreața cu ochi de diamant” față în față. 
”Mama mea era, pe la vremea respectivă, studentă la Cluj. Atunci s-a întâmplat, dar tatăl meu nu a vrut să o ia de nevastă. Erau concepțiile perioadei, mama era țigancă, era rromă, și... El a preferat-o pe alta, cea cu care l-a avut pe fratele meu. Nu am știut unul de celălalt, deși tatăl meu, chiar dacă l-am văzut ultima oară pe când eram clasa a 4-a, știa de existența mea. Dar fratelui meu i-a fost ascunsă existența mea și, printr-o mătușă am aflat”, ne-a spus Lenna.
Mai mult, contactat de reporterii Spynews.ro, Rareș, fratele Lennei, a recunosut că are o soră de care nu știa. ”Am aflat de Lenna, știu deja că suntem frați. Doar că, sincer, nu vreau să discut prea mult despre acest subiect, mai ales că nu vreau să mă cert cu tatăl meu pe acest subiect.... E o situație delicată, prefer să o trec sub tăcere și să țin legătura cu sora mea, dar fără să vorbesc prea mult despre asta”, ne-a spus fratele Lennei.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro