Cel mai frumos dans al mirilor! Au PLUTIT! Imagini de senzație de la nunta anului din showbiz

Nimeni nu se aștepta să se căsătorească, dar totuși au făcut-o. Iar în imaginile în posesia căreia au intrat reporterii Spynews.ro se vede cât au fost de fericiți la petrecerea de nuntă, iar momentul în care au valsat pe ”dansul mirilo” a fost de-a dreptul emoționant.

Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu sunt personajele principale ale unei nunți de poveste. Și, când spunem poveste, e și la propriu, și la figurat.

Pentru că, la emisiunea ”Party like a star” de la Antena Stars, cei doi au fost mirii unei nunți cu totul și cu totul deosebite, chiar dacă, în realitate, nu au completat niciun fel de acte pentru a deveni soț și soție.

Dar, în schimb, i-a prins de minune rolul de tineri însurăței. Iar în momentul în care au valsat în tradiționalul dans al mirilor, cei doi au reușit să îi emoționeze, cu adevărat, pe toți cei din jurul lor, simpaticii ”matinali” reușind să facă un show cu totul și cu totul deosebit, Rocsana plutind în brațele lui Bote.


Momentul a fost cu atât mai frumos cu cât cei doi ”miri de ocazie” au reușit să îmbine solemnitatea momentului și cu umorul care îi caracterizează, Bote fiind, la un moment dat, acoperit de voalul amplu al ”miresei” Rocsana Marcu.

Citește și:

Cum a fost surprins un celebru prezentator TV, înainte de a intra în direct? Ipostazele în care nu te-ai fi aşteptat să-l vezi

Rocsana Marcu a îmbrăcat rochia de mireasă! Vedeta a făcut marele anunţ în urmă cu puţin timp

Raluca Dumitru, în patul lui Răzvan Botezatu! Rocsana Marcu a rămas uluită: "Aţi dormit împreună azi-noapte?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro