Cel mai penibil moment din viața unei vedete! A fost taxată crunt după un gest cocălăresc! Foto & Video

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi a trecut, în weekend, prin momente de-a dreptul penibile. Iar toate lucrurile pe care a fost nevoită să le îndure au fost făcute de dragul unor filmări pentru un videoclip.

Mai exact, Lenna, căci despre ea este vorba, a decis ca, după problemele de sănătate pe care le-a îndurat să lanseze un nou videoclip. Și, fără să stea pe gânduri, alături de amicii săi și de cei de la casa de producție, au plecat la mare pentru filmări. Doar că, acolo, una dintre scene a implicat mașina de teren a artistei care a fost dusă până la malul mării, pe plajă. Doar că, pare-se, dublele au fost multe, iar cum nisipul era umed, roțile bolidului de lux s-au cam scufindat în nisip. Iar în momentul în care trebuia să plece să filmeze următoarea scenă, cu toții au avut un șoc. Mai exact, mașina nu reușea să iasă din nisip, reuțind să îi pună într-o situație imposibilă pe toți cei de față. Și, în ciuda eforturilor celor din echipa de filmare, mașina Lennei se încăpățâna să rămână parcă lipită în nisipul plajei.


”Am stat patru ore să o scotem de acolo. Au încercat cu lopeți, au încercat să o împingă, nu s-a putut. Până la urmă au scos-o cu tractorul de acolo. Așa ceva nu mi-am putut închipui că voi păți”, ne-a spus Lenna, ușor jenată de cele pățită și supărată pe producătorul videoclipului că a pus-o într-o situație atât de penibilă.

Lenna, zeci de probleme de sănătate
Lenna Horvath pare să aibă, în ultimii ani, nesfârșite probleme de sănătate. Asftel, după ce a aflat că din cauza unei operații nu mai poate avea copii, vedeta a descoperit că și intervențiile estetice avute sunt problematice, ea fiind nevoită să își schimbe, de urgență, silicoanele. În plus, boala pe care o are la ochi și care a făcut-o să capete porecla de ”cântăreața cu ochi de diamant” îi dă bătăi de cap cât se poate de serioase, ea fiind nevoită să meargă pe la doctori pentru a demonstra că așa sunt ochii ei pentru a-și reînoi actele de identitate.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro