Cele mai iertătoare vedete din showbiz. Au fost umilite de partenerii lor, dar au rămas cu ei

+3 click pentru
galerie

Brigitte şoi Ilie Năstase © Facebook

Sunt frumoase, au o carieră de invidiat, dar cu toate acestea sunt ghinioniste în dragoste. Unele dintre cele mai apreciate vedete de la noi au fost umilite de partenerii de viaţă, au fost înşelate, dar cu toate acestea au rămas lângă ei. 

Brigitte Năstase este căsătorită cu unul dintre cei mai mari cuceritori bărbaţi. Se spune că Ilie a avut peste 2500 de femei şi nici în timpul mariajului cu focoasa brunetă nu a renunţat la pasiunea sa pentru doamne  şi domnişoare. Ba chiar şi tenismenul i-a recunoscut soţiei sale ca ar fi înşelat-o de două ori, o dată înainte de nuntă, cu o cântăreaţă de operă, dar şi de curând, cu celebra Cici, blondina care i-a sucit minţile lui Ilie. Şi chiar dacă de ceva timp Ilie şi Brigitte îşi tot anunţă divorţul, bruneta  a trecut mereu cu vederea infidelităţile soţului, căci şi el a avut grijă să fie iertat. 

Căsnicia dintre Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo a fost perfectă în primii ani, asta până când omul de afaceri a fost filmat în timpul unei escapade romantice, alături de amanta sa, antrenoarea Kinga. Surpins în fapt, Zsolt i-a cerut o a doua şansă soţiei, pentru a-i demonstra cât de mult o iubeşte, iar de atunci, relaţia celor doi pare a fi una perfectă.

Citeşte continuarea pe www.antenastars.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro