Cele mai sexy imagini ale verii! O vedetă de la noi s-a iubit cu o domnișoară focoasă, pe plajă, în văzul lumii / Foto & VIDEO

+5 click pentru
galerie

Zilele toride ce s-au aşternut peste Capitală le-au determinat pe frumuseţile showbiz-ului autohton să se refugieze la piscină, pentru a scapă de caniculă. Iar din dorinţa de a se răcori, fetele au reuşit, cu uşurinţă, să facă un adevărat show desprins parcă din filmele pentru adulţi.

Una dintre cele mai sexy brunete din showbiz-ul mioritic s-a numărat şi ea printre cele care au căutat o oază de răcoare la una dintre piscinele de fiţe din apropierea Capitalei. Iar cum la piscina este destul de plictisitor să mergi singur, Jessica, sexy dansatoarea, a mers însoţită de o amică de-ale sale, una extrem de apropiată.

După ce s-au bălăcit minute bune în apă cele două tinere au decis să ”înmulţească” gradele din termometru. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, cele două bombe sexy, purtând cele mai senzuale costume de baie, au început să se ungă, lasciv, cu ulei de plajă. Totul spre deliciul reprezentaţilor sexului tare ce nu şi-au putut lua ochii de la cele două frumuseţi. Iar după ce s-au uns corespunzător, Jessica şi prietena sa au început să-şi facă tot felul de fotografii, una mai senzuală decât cealaltă, în timp ce bărbaţii, ce roiau în jurul lor mai ceva decât albinele la miere, le urmăreau cu ochii mari “cât cepele”.

Jessica Sârbu pe numele ei real, este una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea dansului, focoasa brună a devenit celebră datorită senzualităţii de care dă dovadă în faţa camerelor de luat vederi. Bruneta s-a mai remarcat şi prin pictorialele incendiare pe care le-a realizat.  
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro