VIDEO / Cele mai tari momente de la botezul fiicei Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!

+9 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au creştinat fetiţa, pe Bella Victoria Margot © Sorin Cioponea

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. A fost o zi mare pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, care au trăit cea mai mare minune din viaţa lor, după venirea pe lume a micuţei Bella Victoria Margot. Cei doi fericiţi părinţi şi-au botezat fetiţa, iar întreg momentul a fost extrem de deosebit, exact aşa cum şi l-au dorit.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Întreg evenimentul a început de dimineaţă, atunci când Bella Victoria Margot a fost răsfăţată de bunica ei, în timp ce părinţii se aranjau pentru marea zi. Gabriela Cristea şi-a făcut şi ea apariţia acasă, după o perioadă în care a fost plecată la salon pentru a se aranja.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. După ce au plecat de acasă cu o mică întârziere, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, împreună cu ceilalţi invitaţi, au ajuns la biserică. Au ajuns foarte repede pentru că biserica în care a fost botezată Bella Victoria Margot este foarte aproape de casa lor. Gabriela Cristea şi-a făcut apariţia într-o rochie bleu, cu dungi și "picături" albe, iar la urechi a ales o pereche de cercei aurii, de o mărime generoasă. Machiajul este foarte intens, cu multe nuanțe de negru și de gri, un contrast pentru ochii ei albaștri. Nici Tavi Clonda nu s-a lăsat mai prejos şi a ales o ţinută de un tată mândru de fata sa.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Momentul în care Bella Victoria Margot a fost băgată în cristelniţă a fost unul extrem de important şi emoţionant pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, frumoasa prezentatoare fiind la un pas să izbucnească în lacrimi. Micuţa a ţipat puţin atunci când a fost băgată în cristelniţă, dar în cele din urmă totul s-a terminat cu bine.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. După slujba de la biserică, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au mers acasă, acolo unde Bella Victoria Margot a dormit pentru a fi plină de energie la petrecere.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Tavi Clonda şi Gabriela Cristea şi-au făcut apariţia la local în jurul orei 19.00, atunci când au păşit plini de emoţie în superbul restaurant cu fiica lor în braţe. Cei doi au vorbit şi despre primele impresii de la slujbă.

"Acum suntem bine, ne-am liniştit, a fost puţină agitaţie în timpul botezului şi după. Am încercat apa din cristelniţă. În rest eu m-am agitat un pic pentru că a fost gălăgioasă spre finalul slujbei. Totul a fost bine la biserică şi eu am fost liniştită. Surprizele au venit din partea invitaţiior şi ne-am trezit deja cu jumătate dintre invitaţi. Avem multe surprize pregătite. Avem oglinga magică şi am pregătit un spaţiu special pentru copii, bucate excelente. Şi programul artistic va fi unul deosebit, aşa mi-a promis soţul meu", a spus Gabriela Cristea după ce a ajuns la local.

"Da, mama e emoţionată mai ales că nu a mai văzut-o de ceva timp. E bine când emoţiile sunt constructive, suntem emoţionaţi şi bucuroşi", a spus Tavi Clonda după ce a ajuns la local.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Gabriela Cristea a optat pentru o rochie superbă la petrecerea de botez a fiicei. Gabriela Cristea a ales o rochie albă, lungă şi vaporoasă. Rochia îi curgea perfect pe trup, mai ales că Gabriela Cristea a slăbit mult pentru a fi în cea mai mare formă la botez. Rochia albă îi venea excelent frumoasei brunete, iar zâmbetul de pe chip nu face decât să dovedească cât de fericită este Gabriela Cristea alături de Tavi Clonda în ziua botezului micuţei Bella Victoria Margot.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. La local au sosit şi invitaţii, printre primii care au ajuns au fost Oana Elisei cu soţul său, Marius Elisei, dar şi Cornel Păsat şi soţia lui, care este însărcinată, dar şi Diana Bişinicu.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Petrecerea a fost una incendibilă, peste nivelul aşteptărilor. Printre cei care au încins atmosfera a fost chiar şi tatăl micuţei, Tavi Clonda, care şi-a surprins invitaţii cu cele mai tari melodii.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. Nici tortul nu putea să lipsească, acesta fiind unul deosebit. Format din patru etaje, în culoare roz, tortul a fost superb, aşa cum a fost întreaga petrecere, de altfel.

BOTEZ FIICĂ GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA. De la botez nu a lipsit nici momentul ursitoarelor, unul extrem de emoţionant şi aşteptat cu sufletul la gură de către toţi copiii prezenţi la botez.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro