Homepage » Monden » Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii

Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii

Publicat pe 16.12.2014 la 21:18 Actualizat pe 17.12.2014 la 00:10

Antena Stars a împlinit un an de când a demonstrat că imposibilul este posibil: a revoluţionat piaţa de televiziune din România, fiind singurul canal care a integrat în grila sa de programe un nou conţinut prin abordarea obiectivă a peisajului monden autohton.

Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii

captura Antena Stars

Antena Stars a împlinit un an de când a demonstrat că imposibilul este posibil: a revoluţionat piaţa de televiziune din România, fiind singurul canal care a integrat în grila sa de programe un nou conţinut prin abordarea obiectivă a peisajului monden autohton.

În cadrul acestui show excepţional au fost premiate personalităţi din toate domeniile de activitate. Astfel că, de la “Stars Awards”, telespectatorii au aflat cine sunt: “Pop Star-ul anului”, “Rock Star-ul anului “, “Trupa anului”, “Debutul anului”, “Revenirea anului” , “SuperStar”, “Star Invingator”, “Star Cuceritor”, “Star Salvator”, “Femeia de Succes a anului”, “Evenimentul Anului”, “Star Popular”, “Cuplul anului”, “Star junior”, “Star Impresar”, “Sport Star” sau “ Premiu de Excelenţă”.

Iată câştigătorii:

Mircea Albulescu a fost desemnat câştigătorul premiului "Star Învingător", la Gala Star Awards, care a avut loc marţi seara. Actorul a depăşit cu bine operaţia la inimă şi se arată optimist în ceea ce priveşte viitorul.



Actorul şi-a disputat titlul cu alte nume celebre puse la grele încercări de viaţă în anul 2014: Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Jean Paler, Oana Roman.

La categoria "Star Popular", câştigărorul a fost Constantin Enceanu, care şi-a disputat titlul cu Sofia Vicoveanca, Maria Ciobanu, Irina Loghin, Nicolae Furdui Iancu, Dolanescu.



"Sunt onorat să primesc acest premiu. Nu mă aşteptam. Am fost singurul artist de muzică populară am reuşit să umplu de două ori Sala Palatului",
a declarat interpretul la primirea premiului.

"Star Cuceritorul"
românilor a fost desemnat nimeni altul decât îndrăgitul actor Florin Piersic. La titlul de Star Cuceritor au mai fost nominalizaţi Stefan Banica, Connect-r, Liviu Varciu şi Adrian Mutu.



"Trecutul nostru e atât de bogat, de frumos, de generos. Pe scenă mă simt cel mai bine. Vă doresc atâtea bucurii câte am avut eu anul acesta şi în general. Aţi fost, sunteţi şi rămâneţi în inima mea", a spus vizibil emoţionat Florin Piersic.

"Star Junior"-ul care a cucerit inimile tuturor românilor a fost David, cunoscut ca Micul Michael Jackson. Băieţelul de numai 4 ani a ţinut să-i mulţumească în mod special lui Connect-R pentru reuşita lui



"Îi mulţumesc lui Connect-R", a spus vizibil emoţionat băieţelul.

Mihai Morar a profitat de ocazie şi i-a cerut băieţelului un autograf pentru fiicele sale, care sunt mati fane ale micuţului.



Titlul pentru "Revenirea anului" a fost acordat lui Daniel Iordachioaie. Lupta la această categorie a fost extrem de strânsă, Iordăchiaie disputându-şi premiul cu 3 Sud Est, Corina Dănilă, Raul Rusescu, Florin Ristei;

"The show must go on! Am luat-o de la capăt", a spus artistul care s-a reinventat pentru revenirea pe scenă.



"Debutul anului" a fost marcat de Trupa Maxim, care a ţinut să-i mulţumească lui Adi Sînă pentru că i-a ajutat să se facă remarcaţi:

"Vă mulţumim din suflet! Mulţumim Adi Sînă, fără tine nu eram aici!", au spus băieţii.



Lupta pentru "Debutul anului" a fost crâncenă, trupa Maxim fiind puterni concurantă de alţi tineri care şi ei au luat cu având piaţa muzicală autohtonă, precum Lidia Buble, Otilia Billionera, Nadir, Liviu Teodorescu.

Premiul pentru "Evenimentul anului" a ajuns la Primăria Capitalei, pentru organizarea festivităţii "Bucureşti 555". Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a urcat pe scena galei Star Awards şi a spus câteva cuvinte, care au stârnit hohote de râs.

"Premiul reprezintă recunoaşterea efortului unei întregi echipe. Nu m-am simţit niciodată o celebritate... Până acum vreo 10 minute mi-am adus aminte de replica lui bunică-miu: «Bă, dacă nu zici tu nimic de tine, nu zice nimeni». Atunci, m-am simţit ca o legendă, dar a venit Ilie Năstase şi el chiar e o legendă a românilor", a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

Printre evenimentele nominalizate la această secţiune s-au numărat şi: Forza Zu, Bucuresti 555, concert Horia Brenciu, concert Loredana, concert Vunk.

Ana Maria Prodan a fost desemnată "Femeia de Succes a anului". Ea şi-a disputat acest titlu cu Andreea Marin, Gabriela Firea, Maria Lucia Hohan şi Camelia Sucu.



"Mulţumesc din suflet. Dintre atâtea nominalizări, este o onoare. Cred că România de astăzi oferă titlul de divă sau vedetă foarte uşor. Vreau să spun că este greu într-o lume a bărbaţilor, dar am reuşit datorită bărbaţilor", a spus Ana Maria Prodan după ce i-a fost înmânat premiul.

Premiul "Eroul anului" a fost înmânat elevului Mădălin Geabelea, băieţelul de 11 ani, care a sfidat moartea şi a intrat într-un puţ pentru a salva un copilaş de 2 ani căzut acolo.



Cuvintele micuţului la înmânarea premiului i-au lăsat pe toţi fără cuvinte şi i-au făcut pe mulţi să-şi înghită lacrimile.

"Aş vrea să-i transmit tatălui meu care m-a ajutat să-l scot pe Alin din puţ o rugăciune!", a spus copilul care a recitat rugăciunea dedicată părintelui lui.

Andreea Berecleanu şi Sandra Stoicescu au fost desemnate câştigătoarele secţiunii "Star Salvator".

"Perioada '93 - '94 ne-a prins pe amândouă la Antena 1. Avem 20 spre 21 de ani, de când suntem în trust. Important este cum au trecut aceşti ani şi cât preţ punem pe meseria noastră, pentru care suntem făcute. Premiul din această seară este important pentru mine pentru că exprimă un vot popular, simpatia şi credibilitatea pe care le-am câştigat în ultimii ani. Premiul din această seară este foarte important", a declarat Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, de la Antena 1 .

Cuvintele ştiristei au fost completate de cele ale colegei sale, Sandra Stoicescu. Vedeta Antena 3 a menţionat că îşi va dona premiul unei fetiţe de câţiva anişori, care a reuşit să învingă boala: "Nu m-am simţit niciodată un star. Despre slavatori, aşa cum spunea şi Andreea, şi eu am vorbit ieri în plină operaţiune de salvare. La noi , meseria noastră se împleteşte între o lacrimă de râs şi o lacrimă de plâns. Sara este cea care merită premiul acesta. Sara până în urmă cu 6 luni nu auzea, dar în această seară ea a dansat. Sara nu este doar o micuţă care cu 8 luni în urmă, înainte de implantul cornear, nu auzea, luptă pentru implementarea controlului auditiv la naştere. Mulţumesc pentru premiu, am să i-l dau Sarei".

"Premiu de Excelenţă" a fost primit de Ilie Năstase.

Anca Serea şi Adrian Sînă au fost desemnaţi "Cuplul Anului". Lupta nu a fost una uşoară, aceştia disputându-şi premiul cu alte cupluri care au făcut senzaţie în 2014, precum Pepe şi Raluca, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, Connect-r si Misha, Ana Maria Prodan si Laurenţiu Reghecampf.



"Suntem un cuplu normal, nu facem nimic special ca să merităm acest premiu. Le mulţumim copiilor noştri, care vor fi foarte bucuroşi când vor vedea acest premiu", au spus cei doi.

Titlul de "Pop Star-ul anului" a mers la Lidia Buble, care şi-a disputat premiul cu nume grele din industria muzicală românească, precum Delia, Lora, Andra, Loredana şi Connect-r.

Cel de-al doilea Premiu de Excelenţă a fost acordat celebrei avocat Paula Iacob: "Vă mulţumesc. Nu mulţumesc pentru aplauze, dar nu merit acest premiu căci nu mi-a dat Dumnezeu vreo frumuseţe aparte, iar tinereţea s-a cam dus. Vă mulţumesc pentru dragostea voastră!"



"Rock Star-ul anului" a fost numit nimeni altul decât Ştefan Bănică junior, care şi-a disputat titlul cu alte nume mari ale rock-ului românesc: Dan Bittman, Cristi Minculescu, Keo, Dan Teodorescu.

Florin Condurăţeanu a primit cel de-al treilea Premiu de Excelenţă oferit la gala Star Awards.

"Mi-aţi făcut o bucurie de suflet. Sufletul este greu de cuantificat în kg, mai ales când sufletul ăsta este dăruit neamului tău. Ne-am făcut misiunea cu care ne putem să ne prezentăm cu fruntea sus în faţa oricui. Bărbaţii puternici plâng", a spus cu lacrimi în ochi de emoţie domnul Condurăţeanu.

Titlul "Star Impresar" a fost decernat lui Dan Bursuc.

"Mă simt onorat pentru acest premiu. Consider că misiunea mea de la Dumnezeu de a duce aceşti tineri pe drumuri măreţe, îmi umplu sufletul de bucurie. Consider că asta e meseria mea", a declarat Dan Bursuc la primirea premiului.



Premiul "Trupa Anului" a ajuns la echipa Antena Stars, iar titlul "Super Stars" a ajuns la telespectatorii Antena Stars.

"Premiul «Super Star» îţi revine ţie, telespactarorule, care ai pariat zi de zi pe noi. Super-starul eşti tu şi împreună vom face multe lucruri împreună", a anunţat gâtuit de emoţie Cristi Brancu.

capturi Antena Stars

Citeşte şi:

Mircea Albulescu şi-a primit premiul "Star Învingător" pe patul de spital! Cum arată actorul după lupta crâncenă cu boala

Adriana Bahmuţeanu, apariţie spectaculoasă la Gala Star Awards! Cum a venit pe scenă vedeta

A.E.D.

În articolul
Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
Showbiz intern • la 17:05
Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România. Ce destinație a ales actrița / FOTO
  • Oana Moșneagu, petrecerea burlăcițelor departe de România
  • Ce destinație a ales actrița
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
Stiri internationale • la 16:23
Petronel, românul mort în explozia din Italia, a fost condus pe ultimul drum. Soția lui, Laura, și gemenii celor doi nu și-au putut stăpâni lacrimile / FOTO
  • Petronel a fost înmormântat în Italia
  • Familia lui l-a condus pe ultimul drum
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:54
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
  • Mesajul transmis de Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el
  • Reporterul Xtra Night Show a fost lovit de fostul iubit al Cristinei Cioran
Cine a fost Sfantul Gheorghe, prăznuit de ortodocși în 23 aprilie 2024. Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe
Beauty & Lifestyle • la 15:50
Cine a fost Sfantul Gheorghe, prăznuit de ortodocși în 23 aprilie 2024. Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe
  • Cine a fost Sfântul Gheorghe, prăznuit de ortodocși în 23 aprilie
  • Ce nume se sărbătoresc
Cum arată mormântul impresionant al lui Costel Corduneanu. Familia lui a cheltuit o mulțime de bani pentru un monument uriaș / FOTO
Showbiz intern • la 15:37
Cum arată mormântul impresionant al lui Costel Corduneanu. Familia lui a cheltuit o mulțime de bani pentru un monument uriaș / FOTO
  • Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi
  • Cum arată monumentul funerar pentru care familia a plătit câteva mii de euro
Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „Da” / VIDEO
Showbiz intern • la 15:31
Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „Da” / VIDEO
  • Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit
  • Primele imagini de la eveniment
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close