Homepage » Monden » Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii

Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii

Publicat pe 16.12.2014 la 21:18 Actualizat pe 17.12.2014 la 00:10

Antena Stars a împlinit un an de când a demonstrat că imposibilul este posibil: a revoluţionat piaţa de televiziune din România, fiind singurul canal care a integrat în grila sa de programe un nou conţinut prin abordarea obiectivă a peisajului monden autohton.

Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii

captura Antena Stars

Antena Stars a împlinit un an de când a demonstrat că imposibilul este posibil: a revoluţionat piaţa de televiziune din România, fiind singurul canal care a integrat în grila sa de programe un nou conţinut prin abordarea obiectivă a peisajului monden autohton.

În cadrul acestui show excepţional au fost premiate personalităţi din toate domeniile de activitate. Astfel că, de la “Stars Awards”, telespectatorii au aflat cine sunt: “Pop Star-ul anului”, “Rock Star-ul anului “, “Trupa anului”, “Debutul anului”, “Revenirea anului” , “SuperStar”, “Star Invingator”, “Star Cuceritor”, “Star Salvator”, “Femeia de Succes a anului”, “Evenimentul Anului”, “Star Popular”, “Cuplul anului”, “Star junior”, “Star Impresar”, “Sport Star” sau “ Premiu de Excelenţă”.

Iată câştigătorii:

Mircea Albulescu a fost desemnat câştigătorul premiului "Star Învingător", la Gala Star Awards, care a avut loc marţi seara. Actorul a depăşit cu bine operaţia la inimă şi se arată optimist în ceea ce priveşte viitorul.Actorul şi-a disputat titlul cu alte nume celebre puse la grele încercări de viaţă în anul 2014: Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Jean Paler, Oana Roman.

La categoria "Star Popular", câştigărorul a fost Constantin Enceanu, care şi-a disputat titlul cu Sofia Vicoveanca, Maria Ciobanu, Irina Loghin, Nicolae Furdui Iancu, Dolanescu."Sunt onorat să primesc acest premiu. Nu mă aşteptam. Am fost singurul artist de muzică populară am reuşit să umplu de două ori Sala Palatului",
a declarat interpretul la primirea premiului.

"Star Cuceritorul"
românilor a fost desemnat nimeni altul decât îndrăgitul actor Florin Piersic. La titlul de Star Cuceritor au mai fost nominalizaţi Stefan Banica, Connect-r, Liviu Varciu şi Adrian Mutu."Trecutul nostru e atât de bogat, de frumos, de generos. Pe scenă mă simt cel mai bine. Vă doresc atâtea bucurii câte am avut eu anul acesta şi în general. Aţi fost, sunteţi şi rămâneţi în inima mea", a spus vizibil emoţionat Florin Piersic.

"Star Junior"-ul care a cucerit inimile tuturor românilor a fost David, cunoscut ca Micul Michael Jackson. Băieţelul de numai 4 ani a ţinut să-i mulţumească în mod special lui Connect-R pentru reuşita lui"Îi mulţumesc lui Connect-R", a spus vizibil emoţionat băieţelul.

Mihai Morar a profitat de ocazie şi i-a cerut băieţelului un autograf pentru fiicele sale, care sunt mati fane ale micuţului.Titlul pentru "Revenirea anului" a fost acordat lui Daniel Iordachioaie. Lupta la această categorie a fost extrem de strânsă, Iordăchiaie disputându-şi premiul cu 3 Sud Est, Corina Dănilă, Raul Rusescu, Florin Ristei;

"The show must go on! Am luat-o de la capăt", a spus artistul care s-a reinventat pentru revenirea pe scenă."Debutul anului" a fost marcat de Trupa Maxim, care a ţinut să-i mulţumească lui Adi Sînă pentru că i-a ajutat să se facă remarcaţi:

"Vă mulţumim din suflet! Mulţumim Adi Sînă, fără tine nu eram aici!", au spus băieţii.Lupta pentru "Debutul anului" a fost crâncenă, trupa Maxim fiind puterni concurantă de alţi tineri care şi ei au luat cu având piaţa muzicală autohtonă, precum Lidia Buble, Otilia Billionera, Nadir, Liviu Teodorescu.

Premiul pentru "Evenimentul anului" a ajuns la Primăria Capitalei, pentru organizarea festivităţii "Bucureşti 555". Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a urcat pe scena galei Star Awards şi a spus câteva cuvinte, care au stârnit hohote de râs.

"Premiul reprezintă recunoaşterea efortului unei întregi echipe. Nu m-am simţit niciodată o celebritate... Până acum vreo 10 minute mi-am adus aminte de replica lui bunică-miu: «Bă, dacă nu zici tu nimic de tine, nu zice nimeni». Atunci, m-am simţit ca o legendă, dar a venit Ilie Năstase şi el chiar e o legendă a românilor", a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

Printre evenimentele nominalizate la această secţiune s-au numărat şi: Forza Zu, Bucuresti 555, concert Horia Brenciu, concert Loredana, concert Vunk.

Ana Maria Prodan a fost desemnată "Femeia de Succes a anului". Ea şi-a disputat acest titlu cu Andreea Marin, Gabriela Firea, Maria Lucia Hohan şi Camelia Sucu."Mulţumesc din suflet. Dintre atâtea nominalizări, este o onoare. Cred că România de astăzi oferă titlul de divă sau vedetă foarte uşor. Vreau să spun că este greu într-o lume a bărbaţilor, dar am reuşit datorită bărbaţilor", a spus Ana Maria Prodan după ce i-a fost înmânat premiul.

Premiul "Eroul anului" a fost înmânat elevului Mădălin Geabelea, băieţelul de 11 ani, care a sfidat moartea şi a intrat într-un puţ pentru a salva un copilaş de 2 ani căzut acolo.Cuvintele micuţului la înmânarea premiului i-au lăsat pe toţi fără cuvinte şi i-au făcut pe mulţi să-şi înghită lacrimile.

"Aş vrea să-i transmit tatălui meu care m-a ajutat să-l scot pe Alin din puţ o rugăciune!", a spus copilul care a recitat rugăciunea dedicată părintelui lui.

Andreea Berecleanu şi Sandra Stoicescu au fost desemnate câştigătoarele secţiunii "Star Salvator".

"Perioada '93 - '94 ne-a prins pe amândouă la Antena 1. Avem 20 spre 21 de ani, de când suntem în trust. Important este cum au trecut aceşti ani şi cât preţ punem pe meseria noastră, pentru care suntem făcute. Premiul din această seară este important pentru mine pentru că exprimă un vot popular, simpatia şi credibilitatea pe care le-am câştigat în ultimii ani. Premiul din această seară este foarte important", a declarat Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, de la Antena 1 .

Cuvintele ştiristei au fost completate de cele ale colegei sale, Sandra Stoicescu. Vedeta Antena 3 a menţionat că îşi va dona premiul unei fetiţe de câţiva anişori, care a reuşit să învingă boala: "Nu m-am simţit niciodată un star. Despre slavatori, aşa cum spunea şi Andreea, şi eu am vorbit ieri în plină operaţiune de salvare. La noi , meseria noastră se împleteşte între o lacrimă de râs şi o lacrimă de plâns. Sara este cea care merită premiul acesta. Sara până în urmă cu 6 luni nu auzea, dar în această seară ea a dansat. Sara nu este doar o micuţă care cu 8 luni în urmă, înainte de implantul cornear, nu auzea, luptă pentru implementarea controlului auditiv la naştere. Mulţumesc pentru premiu, am să i-l dau Sarei".

"Premiu de Excelenţă" a fost primit de Ilie Năstase.

Anca Serea şi Adrian Sînă au fost desemnaţi "Cuplul Anului". Lupta nu a fost una uşoară, aceştia disputându-şi premiul cu alte cupluri care au făcut senzaţie în 2014, precum Pepe şi Raluca, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, Connect-r si Misha, Ana Maria Prodan si Laurenţiu Reghecampf."Suntem un cuplu normal, nu facem nimic special ca să merităm acest premiu. Le mulţumim copiilor noştri, care vor fi foarte bucuroşi când vor vedea acest premiu", au spus cei doi.

Titlul de "Pop Star-ul anului" a mers la Lidia Buble, care şi-a disputat premiul cu nume grele din industria muzicală românească, precum Delia, Lora, Andra, Loredana şi Connect-r.

Cel de-al doilea Premiu de Excelenţă a fost acordat celebrei avocat Paula Iacob: "Vă mulţumesc. Nu mulţumesc pentru aplauze, dar nu merit acest premiu căci nu mi-a dat Dumnezeu vreo frumuseţe aparte, iar tinereţea s-a cam dus. Vă mulţumesc pentru dragostea voastră!""Rock Star-ul anului" a fost numit nimeni altul decât Ştefan Bănică junior, care şi-a disputat titlul cu alte nume mari ale rock-ului românesc: Dan Bittman, Cristi Minculescu, Keo, Dan Teodorescu.

Florin Condurăţeanu a primit cel de-al treilea Premiu de Excelenţă oferit la gala Star Awards.

"Mi-aţi făcut o bucurie de suflet. Sufletul este greu de cuantificat în kg, mai ales când sufletul ăsta este dăruit neamului tău. Ne-am făcut misiunea cu care ne putem să ne prezentăm cu fruntea sus în faţa oricui. Bărbaţii puternici plâng", a spus cu lacrimi în ochi de emoţie domnul Condurăţeanu.

Titlul "Star Impresar" a fost decernat lui Dan Bursuc.

"Mă simt onorat pentru acest premiu. Consider că misiunea mea de la Dumnezeu de a duce aceşti tineri pe drumuri măreţe, îmi umplu sufletul de bucurie. Consider că asta e meseria mea", a declarat Dan Bursuc la primirea premiului.Premiul "Trupa Anului" a ajuns la echipa Antena Stars, iar titlul "Super Stars" a ajuns la telespectatorii Antena Stars.

"Premiul «Super Star» îţi revine ţie, telespactarorule, care ai pariat zi de zi pe noi. Super-starul eşti tu şi împreună vom face multe lucruri împreună", a anunţat gâtuit de emoţie Cristi Brancu.

capturi Antena Stars

Citeşte şi:

Mircea Albulescu şi-a primit premiul "Star Învingător" pe patul de spital! Cum arată actorul după lupta crâncenă cu boala

Adriana Bahmuţeanu, apariţie spectaculoasă la Gala Star Awards! Cum a venit pe scenă vedeta

A.E.D.

În articolul
Cele mai tari vedete ale României, premiate în această seară, la gala “Stars Awards”! Iată câştigătorii
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Keed, concurentul lui Florin Dumitrescu, a lansat o piesă pentru Chefi la cuțite. Cum a reacționat Sorin Bontea / VIDEO
Showbiz intern • la 09:14
Keed, concurentul lui Florin Dumitrescu, a lansat o piesă pentru Chefi la cuțite. Cum a reacționat Sorin Bontea / VIDEO
 • Keed, surpriză pentru jurați.
 • Fanii au reacționat imediat la piesa ”Chefi la cuțite”.
Drama neștiută a lui Andi Constantin. De ce a fost Burlacul în depresie: ”De atunci viața mea s-a schimbat complet”
Showbiz intern • la 08:43
Drama neștiută a lui Andi Constantin. De ce a fost Burlacul în depresie: ”De atunci viața mea s-a schimbat complet”
 • Andi Constantin, dezvăluiri despre cel mai critic moment din viața sa.
 • Cât de mult s-a schimbat Burlacul?
Cum îi alintă Alina Marymar pe Tzancă Uraganu. Lambada și Mădălina Miu ar fi invidioase
Showbiz intern • la 08:20
Cum îi alintă Alina Marymar pe Tzancă Uraganu. Lambada și Mădălina Miu ar fi invidioase
 • Alina Marymar și Tzancă Uraganu, iubire ca-n povești.
 • Focoasa brunetă, postări emoționante alături de manelist.
Cum a petrecut Cătălin Cazacu minivacanța de 1 mai! Motociclistul are permis de conducere pentru barcă / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:16
Cum a petrecut Cătălin Cazacu minivacanța de 1 mai! Motociclistul are permis de conducere pentru barcă / VIDEO
 • Cătălin Cazacu conduce mai multe categorii de vehicule, printre care și bărci
 • Motociclistul a povestit peripețiile sale la Xtra Night Show
Primele imagini cu Alex Bodi după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu! Cu cine a ales omul de afaceri să sărbătorească / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 23:50
Primele imagini cu Alex Bodi după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu! Cu cine a ales omul de afaceri să sărbătorească / PAPARAZZI
 • Primele imagini cu Alex Bodi după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu!
 • Cu cine a ales omul de afaceri să sărbătorească
EXCLUSIV / Decizie neașteptată în dosarul DIICOT al lui Alex Bodi / „Fratele” milionarului, ajutat de judecători să scape de stigmat 
Stiri interne • ieri la 23:50
EXCLUSIV / Decizie neașteptată în dosarul DIICOT al lui Alex Bodi / „Fratele” milionarului, ajutat de judecători să scape de stigmat 
 • „Fratele” de suferință al lui Alex Bodi a decis să-și schimbe numele, ca să nu mai fie recunoscut
 • Sasu, unul dintre cei mai sângeroși interlopi din gruparea lui Bodi, a primit verde de la judecători
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”
recomandare pe as.ro
Clauza incredibilă din contractul prenupţial semnat de Bill Gates şi soţia sa, Melinda. Au de împărţit o avere de 130 miliarde de dolari
Romania TV
Iulia Vântur are succes după succes pe plan muzical. Ce mai face fosta prezentatoare tv de când e în India
Romania TV
Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe. A trecut prin momente grele
recomandare pe antena3.ro
Un tânăr din Târgu Jiu şi-a luat Porsche Panamera "de aur" şi i-a pus numărul "Dubai"
recomandare pe antena3.ro
”Marș acasă jigodie! Îți dau una în ochelari, îți zboară fața!” - Directorul spitalului de Psihiatrie Dragoești către o asistentă
recomandare pe antena3.ro
Fată umilită şi bătută de mai mulţi adolescenţi, într-un parc din Braşov
recomandare pe playtech.ro
Cât au costat-o operațiile estetice pe Alina Vidican. A investit o avere, cât de sc
recomandare pe playtech.ro
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV! Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, îl desființează pe artist: „Nu este adevărat!” Fiica cântărețului nu se are bine cu mama vitregă: „Cu ea nu vorbesc”
recomandare pe redactia.ro
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia intr-un lux colosal FOTO
recomandare pe a1.ro
Cum arată soția lui Radu Micu, concurentul eliminat din echipele Chefi la cuțite. Cine e cunoscuta actriță care i-a dăruit 2 copii
recomandare pe romaniatv.net
Adolescentă umilită și bătută cu pumni și picioare de alte fete, într-un parc
recomandare pe romaniatv.net
Ce poţi face cu ouăle rămase de la Paşte. Iată câteva reţete cu ouă fierte
recomandare pe bzi.ro
Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce prevede noul protocol pentru pacienții COVID tratați acasă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
recomandare pe Ciao.ro
A MURIT! Victor Ciutacu este în stare de ȘOC. Doliu imens în RTV!