Celia, despre mesajul "de dincolo" primit de la tatăl ei: "Sunt 100% sigură că a fost un semn". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Celia, despre mesajul "de dincolo" primit de la tatăl ei: "Sunt 100% sigură că a fost un semn" © Captură video

În urmă cu câteva zile, s-au împlinit opt ani de zile de când artista Celia şi-a pierdut tatăl, subit. Nu i-a fost deloc uşor, nici ei, nici mamei sale, să se împace cu gândul că au pierdut sufletul şi echilibrul familiei. După atâţia ani, se pare că tatăl a reuşit să "comunice" indirect cu acestea.

Invitată în cadrul emisiunii "Agenţi VIP", de la Antena Stars, Celia a povestit un episod emoţionant din viaţa sa, întâmplat în urmă cu câteva zile. În timp ce se îndrepta spre casă, în maşină cu mama sa, în faţa lor a apărut un curcubeu idilic, desprins parcă dintr-o altă lume.

"Zilele trecute, mergeam spre casă, spre Deva, când deodată, în faţa noastră a apărut un curcubeu, care semăna mai degrabă cu o poartă către o altă dimensiune. Ne-am bucurat de peisaj, iar când am intrat în maşină şi ne-am uitat la ceas am încremenit. Era ora la care tatăl meu a murit", a spus Celia.

Cântăreaţa crede în semne venite din lumea de dincolo, considerând că acesta a fost unul de genul, şi că este liniştită sufleteşte. "Sunt 100% sigură că a fost un semn de dragoste, din partea lui. Ne-a tranmis că ne vede, ne iubeşte, şi că este bine acolo unde am ajuns. Chiar l-am visat de multe ori, conştient, atunci când s-a întâmplat nefericitul eveniment. Îmi spunea că trebuie să depăşim perioada aceasta, fiindcă durerea noastră îl doare şi pe el", a completat artista.

Şi se vede că acel "'mesaj" a atins-o serios, fiindcă, în acest momemt, Celia emană o calmitate şi bucurie ieşită din comun. A povestit fără regrete, cu zâmbetul pe buze, ce fel de tată era şi cât de mult îi lipseşte, precum un copil mândru de tatăl său.

"Incredibil cum trec anii, dar nimic nu poate să umple golul acela. Nu stinge dorul. O parte din mine a plecat acolo, cu tatăl meu. Îl purtăm în suflet, în orice clipă, la fiecare pas.Era un tată foarte iubitor şi extrem de glumeţ. Reuşea să aplaneze toate conflictele noastre din casă. Însă a strâns multe în el şi asta i-a dăunat. A avut probleme cu inima, şi nici măcar n-a ştiut", a conchis Celia.

 

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro