Celine Dion, îngenuncheată de durere! După ce soţul i-a murit de cancer, fratele ei a fost răpus de aceeşi boală necruţătoare

Sursa foto: Hepta

Viaţa uneia dintre cele mai îndrăgite artiste din întreaga lume este zguiduită în aceste momente de o nouă tragedie. Fratele lui Celine Dion, Daniel, a murit de cancer la două zile după ce soţul ei, Rene, a decedat din cauza aceleiaşi maladii necruţătoare.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a avut în primă fază cancer la limbă, iar boala necruţătoare s-a extins la creier. Daniel a murit în somn, liniştit, înconjurat de cei dragi, scrie tvanouvelles.ca. Fratele lui Celine Dion avea două fete, una de 25 de ani şi alta de 32. Informaţia a fost confirmată de familie.

Imensa pierderea suferită la începutul acestei săptămâni de faimoasa cântăreață canadiană Céline Dion, al cărei soț René Angélil a pierdut joi teribila lupta cu cancerul de care suferea din 1998.

Céline, 47 de ani, provine dintr-o familie numeroasă din Montreal, în cadrul cărei s-au născut nu mai puțin de 14 copii. Solista este cea mai mică dintre frați. Mama Therese, 88 de ani, se află la căpătâiul băiatului bolnav.

T.S

Citeşte şi:
Veştile proaste se ţin lanţ. O nouă tragedie este pe cale să se abata asupra familiei lui Celine Dion: "E prea tânăr să moară"

VIDEO / Celine Dion, în doliu. Soţul ei, René Angélil, a pierdut lupta cu cancerul

Celine Dion, distrusă după ce soţul ei a murit! Ce a apărut pe pagina ei de Facebook la scurt timp de la tragedie


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro