Celine Dion NU va cânta la înmormântarea soțului ei

Celine și soțul / foto: Hepta

Celine Dion este în doliu, după ce soțul ei, René Angélil, a murit în urma unei grave suferințe provocată de cancer.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 de ani, iar pe 22 ianuarie, soțul artistei va fi comemorat în aceeași biserică în care s-au căsătorit pe 17 decembrie 1994.

René Angélil și-a dorit ca slujba să aibă loc în aceeași biserică în care s-a căsătorit cu iubirea vieții sale. Deși s-a vorbit despre faptul că Celine va cânta în timpul ceremoniei, un reprezentant de-al ei a infirmat acest zvon și nu îi va oferi un tribut muzical.

Pentru că a fost o personalitate marcantă pentru Canada, ceremonia de înhumare va fi difuzată la Tv, iar fanii acestuia sunt așteptați pentru a-și lua rămas bun la Biserica Notre-Dame din Montreal.

Celine Dion şi Rene erau căsătoriţi din anul 1994 şi au împreună 3 copii. Celine Dion este deținătoare a Ordinului Canadei și a Ordinului Național al Québecului. Este o cântăreață de muzică pop, textieră și actriță.

A devenit cunoscută în lumea francofonă dupa ce René Angélil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord și în alte țări anglofone.

René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre, care în prezent sunt adulţi.

V.M

Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro