Cheesecake delicios cu căpşuni! Îţi lasă gura apă
Publicat pe 31.03.2017 la 10:59 Actualizat pe 31.03.2017 la 11:29
Dacă vrei să îţi surprinzi familia, iubitul sau apropiaţii este timpul pentru o reţetă de cheesecake de căpşuni absolut delicioasă. Poate fi pregătită într-un timp foarte scurt, iar rezultatul este spectaculos.
Dacă vrei să îţi surprinzi familia, iubitul sau apropiaţii este timpul pentru o reţetă de cheesecake de căpşuni absolut delicioasă. Poate fi pregătită într-un timp foarte scurt, iar rezultatul este spectaculos.
Astăzi este momentul pentru o reţetă delicioasă de cheesecake, aşa cum nu ai mai mâncat niciodată. Nici măcar nu trebuie băgată la cuptor.
INGREDIENTE
- pentru blat: - 1 cană / 140 g migdale / 1½ lingură de pudră de cacao brută / sare
- pentru umplutură: - 1 cană de caju înmuiate / - căpşuni / - sirop de arţar / - 4-6 linguri / 60-90 ml sirop de arțar / - 11 g fulgi de agar agar / - 1 ceașcă smântână de cocos
- pentru decor: căpşuni proaspete sau fulgi de ciocolată.
MOD DE PREPARARE
În primul rând ne ocupăm de blat. Trebuie mixate migdalele foarte bine cele care au fost lăsate în prealabil la înmuiat în apă. Este de preferat să fie folosit un aparat de bucătărie pentru rezultate optime. Apoi punem şi un strop de sare şi pudră de cacao. Le amestecăm bine şi apoi le aşezăm într-o tavă de tort.
Ne ocupăm apoi de umplutură. Toate ingredientele solide pentru umplutură se mixează foarte bine, iar mai apoi se adaugă smântâna de cocos şi restul siropurilor. Mare atenţie la textura obţinută. Trebuie să fie foarte fină. Lucraţi cu apaprate specifice de bucătărie. Puneţi umplutura peste blatul făcut anterior.
La final, puteţi decora după bunul plac cu căpşuni sau ciocolată.
Poftă bună!
C.P.