Chef Sorin Bontea, planuri pentru luna de miere! Unde viseză să-şi ducă soţia?
Publicat pe 03.07.2015 la 11:30 Actualizat pe 03.07.2015 la 11:49
A muncit pe vase de croazieră aproape 10 ani și îi este mai ușor să spună locurile pe care nu le-a vizitat, decât cele în care a pus piciorul. Chef Sorin Bontea a vorbit despre una din cele mai mari dorinţe ale sale, o locaţie de vis în care să-şi ducă soţia în luna de miere.
A muncit pe vase de croazieră aproape 10 ani și îi este mai ușor să spună locurile pe care nu le-a vizitat, decât cele în care a pus piciorul. Chef Sorin Bontea a vorbit despre una din cele mai mari dorinţe ale sale, o locaţie de vis în care să-şi ducă soţia în luna de miere.
Duminică, de la ora 13:00, la Dincolo de aparențe, chef Sorin Bontea mărturisește unde i-ar plăcea să își ducă soția într-o lună de miere: în Caraibe. Juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” povestește că ar putea scrie o carte despre peripețiile trăite pe mare și despre oaspeții de seamă, așa cum îi place să le spună tuturor clienților lui, pentru care a gătit.
Pentru că a avut deja onoarea să gătească pentru Madonna, Sorin Bontea mărturisește că i-ar plăcea ca într-o bună zi să îl aibă la masă pe Al Pacino.
Acum un maestru al finețurilor culinare, Sorin Bontea și-a făcut majoratul cu un meniu cât se poate de simplu: sandvișuri cu salam de vară uscat, unt și cașcaval ras. El își amintește că petrecerea s-a ținut la el acasă, a avut 40 de invitați și, pentru a avea loc toată lumea, mobila a fost scoasă.
Cum arată școala de bucătari ideală pe care își dorește să o înființeze, de ce nu poate sacrifica animale și cum îl răsfață soția lui, duminică, de la 13:00, la Dincolo de aparențe.
Foto: jurnalul.ro
Citeste si:
Aşa tată, aşa fată! Fiica lui Sorin Bontea, Miruna are stofă de chef