Chermeză cum numai în filme mai vezi! E ziua lui Andrei Versace, regele fiţelor: "Fac o petrecere corectă, pe barosăneală"

A devenit celebru pentru petrecerile excentrice pe care le organizează sau la care participă, dar acum, Andrei Versace se pregăteşte pentru cea mai mare chermeză din câte au existat, căci mâine este ziua lui.

Aşa cum este normal pentru un Don Juan mioritc, petrecerea o să fie una care o să ţină trei zile şi trei nopţi, iar domnişoarele frumoase sunt incluse pe lista invitaţilor. " Fac o petrecere corectă, pe barosăneală. În noaptea asta o să fie ceva mai simplu, mâine seară o să fie spectacol de zile mari, cu invitaţi aleşi pe sprânceană", a spus Andrei, în cadrul emisiunii "Răi da buni", de la Antena Stars.

Dacă vă întrebaţi când o să se pună la casa lui, ei bine, nu prea curând, căci Versace este un mare amator de distracţii. Sincer să fiu e foarte greu de găsit o femeie serioasă, ele caută bani, eu caut distracţie şi uite aşa ne mulţumim şi ne satisfacem unii pe alţii. Îmi doresc să am un suflet pereche, dar nu e cazul momentan", a mai spusVersace pentru Antena Stars.

E.V.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Andrei Versace revine în forţă la TV! Iată ce le transmite "Regele Fiţelor" celor care îl critică

VIDEO Un celebru Don-Juan de București a făcut furori într-un club din Germania. Imagini unice cu playboy-ul dâmbovițean în timp ce se dă în spectacol


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro