Paula Chirilă și-a găsit echilibrul, după divorţ: "Mă împlinește"

+2 click pentru
galerie

Paula Chirilă © arhivă

Paula Chirilă a povestit într-o emisiune TV despre momentele cele mai frumoase din viața sa, dar și despre moartea tatălui ei și divorțul de Marius Aciu. În prezent, fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", se bucură foarte mult de clipele fericite alături de fiica sa, Carla, care o învață lucruri noi la tot pasul. 

Paula Chirilă a relatat momentele plăcute din viața ei, dar și  pe cele mai puțin plăcute, făcând referire la moartea cruntă a tatălui ei, dar și la divorțul de Marius Aciu. Zâmbitoare, fosta prezentatoare de la MPFM a spus că fiica sa, Carla, reprezintă echilibrul de care are nevoie în viața ei. 

"În 2007 eram deja căsătorită. Mă măritasem în 2005. În 2009 a apărut Carla, fetița mea, și de atunci sunt foarte fericită. Mă împlinește, mă echilibrează, văd viața diferit prin ochii ei. E foarte cool. (...) Îmi amintesc ultimele zile din viața lui, când eram singura care m-a recunoscut. Era plin de răni. (...) Da, încă îl mai iubesc pe fostul soț. E omul care mi-a dăruit cel mai de preț lucru. E un om de la care am învățat foarte multe. E un bărbat foarte frumos. Cred că am greșit amândoi. Nu mai eram eu atât de îngăduitoare și răbdătoare", a spus Paula Chirilă într-o emisiune TV. 

Problemele dintre Paula Chirilă și Marius Aciu nu sunt noi

Paula Chirilă și Marius Aciu s-au aflat în pragul divorțului și în anul 2015. Atunci, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" și soțul ei au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Carla.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, dorind să continue ca și cuplu. "Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine", a declarat Paula Chirilă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro