Nu ştie dacă va fi băieţel sau fetiţă, dar a ales deja numele! Cum îl va chema pe bebeluşul Emiliei Ghinescu?

Sursa Foto Arhiva

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară și, de câteva luni deja, este mai fericită ca niciodată. Motivele sunt evidente: este însărcinată și, în primăvara viitoare, va deveni mamă.

Chiar dacă este însărcinată doar în patru luni, şi nu cunoaşte încă sexul viitorului membru al familiei Ghinescu, Emilia a ales deja numele acestuia, fie că va fi băiat sau fată.

"Recunosc, aş prefera să fie fetiţă, iar dacă va fi aşa, o va chema cu siguranţă Anastasia, nume care am aflat că înseamnă cea care învie din moarte, nume care se potriveşte perfect, având în vedere că se va naşte în apropierea paştelui. Dacă va fi băiat, îl va chema Vladimir", a spus Emilia la Antena Stars, în cadrul emisiunii "Răi da` buni".

Va deveni mamă pentru a treia oară

vedeta este nerăbdătoare să își vadă cel de-al treilea copil al ei. ”Eu mai am doi copii din căsătoria anterioară, dar ne mai doream unul. Dar, cum Sebi voia și el un copil, mi s-ar fi părut nedrept să nu îi fac bucuria. Și, în luna martie am renunțat la steriletul pe care îl aveam, iar acum sunt însărcinată. Voi naște la sfârșitul lunii martie, începutul lui aprilie, iar Sebi este mai fericit ca niciodată”, ne-a mai spus cântăreața de muzică populară.

Emilia Ghinescu, în vârstă de 37 de ani, are doi copii (o fată şi un băiat) din prima căsnicie. Artista s-a despărţit în condiţii amiabile de fostul soţ şi de patru ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul ei soţ, Sebi.

T.S

Citeşte şi: 
O celebră cântăreață, însărcinată! A încercat să țină totul ascuns, dar Spynews.ro a aflat tot! A ales deja și nasul! Indiciu: e CEL MAI BOGAT om din România!

VIDEO / Emilia Ghinescu, accident în direct la TV! Cum se simte îndrăgita artistă de muzică populară

cea care invie din moarte
cea care invie din moa"

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro