Chumlee din ”Așii amanetului” se află la închisoare! Ce a pățit vedeta TV

Chumlee / foto: Facebook

Austin Russell, unul dintre protagoniștii serialului de televiziune ”Așii amanetului” trece prin momente de care familia sa își va aminti multă vreme de aici înainte.

”Chumlee”, așa cum este cunoscut de către public a fost arestat în timpul unui raid. Casa lui a fost percheziționată de către polițiști, care au descoperit arme și droguri și investighează o presupusă agresiune sexuală.

Ofițerii de poliție au descins la el acasă miercuri după-amiază cu un mandat de percheziție în legătură cu un caz de agresiune sexuală, iar Chumlee este suspect în acest caz.

Potrivit TMZ.com, în casa vedetei de televiziune s-au găsit marijuana, metamfetamină și cel puțin o armă, așa că a fost luat în custodie, iar agresiunea sexuală este în continuare în curs de cercetare.

Așii amanetului (Pawn Stars) este un serial de televiziune american de pe History Channel, produs de Leftfield Pictures. Serialul este filmat în Las Vegas, Nevada și reprezintă jurnalul activităților zilnice ale magazinului de amanet non-stop al familiei Harrison. Personajele principale sunt Richard Harrison („Bătrânul”), fiul său Rick Harrison (care a deschis magazinul împreună cu tatăl său în 1988), fiul lui Rick, Corey (care lucrează aici de când se stie) și prietenul din copilărie al lui Corey, Austin Russell („Chumlee”). Serialul a devenit rapid cea mai vizionată emisiune a canalului și ocupa poziția a doua după Jersey Shore ca popularitate dintre toate emisiunile de acest gen. A debutat pe History la 6 iulie 2009, iar din decembrie 2010 este transmis și de canalul frate Lifetime.

V.M

Citește și:

Cântăreţ celebru, ÎNCĂTUŞAT de poliţişti! Motivul pentru care artistul a fost arestat


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro