Cine a complotat pentru a o distruge pe Bahmu? I-a spart contul de socializare și i-a făcut o surpriză de COȘMAR

Adriana Bahmuțeanu a avut, la începutul acestui an, cea mai neplăcută surpriză cu putințșă. Mai exact, vedeta TV a rămas fără niciun mijloc de comunicare cu fanii ei, contul ei de socializare fiind spart și părând în imposibilitatea de a-l accesa din nou.


”Mă simt ca violată. Mi-a fost violată intimitatea, iar asta mă deranjează cel mai tare. Oricum, voi reclama la Poliție că mi-a fost spart contul de socializare, vreau să aflu cine a făcut-o și să plătească, o să fie ca și în cazul Ciocă, poliția în va descoperi pe hacker”, ne-a spus, supărată nevoie mare, Adriana Bahmuțeanu. Mai mult, spune ea, este foarte interesant cum a fost făcută operațiunea. ”Nu înțeleg cum mi-a fost spart contul. Sunt doupă variante. Fiul meu, Maximus, are o cartelă clonă în telefonul lui și, interesant, și fără să acuz pe nimeni, când mi-a fost spart contul, el era plecat de lângă mine. Sau, varianta a doua, un profesionist și-a pus mintea cu mine”, ne-a mai spus Adriana.
Și, de parcă faptul că nu mai are acces la contul ei de socializare și la mesajele pe care le-a schimbat cu amicii săi prin intermediul lui, Adriana a avut surpriza ca pagina ei să reapară, dar redenumită. ”În noaptea de 31 decembrie nu am mai putut intra pe contul meu. Apoi, acesta a dispărut, iar a doua zi, culmea, a repărut cu numele de Adriana Prigoană. Acum fac toate demersurile necesare ca să îl șterg și să îmi fac un nou cont de socializare, dar nu pot să spun că nu mă deranjează”, ne-a mai spus vedeta emisiunii ”Necenzurat” de la Antena Stars.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro