A venit vara, vedetele o ard la soare, în costum de baie! Care crezi că e mai sexy?

+6 click pentru
galerie

E vară, e soare, iar vedetele îşi scot la înaintare "bijuteriile" din dotare. Priviţi-le!

Are 43 de ani, dar arată de 25. Mihaela Rădulescu şi-a ratat şansa de a juca în serialul "Baywatch", dar se joacă cu imaginaţia bărbaţilor pe pagina ei de Facebook. "Costumul de baie roşu nu e opţiunea mea favorită, dar ăsta era prea...ochios", ţine să precizeze diva de la Monaco.
Deghizat într-un prieten virtual, un mascul feroce prinde momeala: "Mihaela, tu ştii că în bărbaţi se declanşează nişte treburi de chimie, de spirit, de energii. Atunci când arunci o poză (bombă) de genul acesta, masculii sunt praf". Mihaela îl linişteşte cu o replică pe măsură: "De-aia suntem noi, femeile, mereu pregătite să mânuim aspiratorul!"

Şi ele au cu ce să se laude:

De nurii ei s-au bucurat câţiva fotbalişti, dar şi Radu Mazăre. Când o vezi dezbrăcată de secrete înţelegi şi de ce. Madalina Pamfile are ce să etaleze pe nisipul fierbinte.

Luptă împotriva celulitei cu tratamentul Madonnei, dar crede că pentru silueta ei e devină doar mama natură. La 40 de ani, Crina Matei arată senzaţional în costum de baie şi nu ezită să-şi etaleze tatuajele în razele soarelui.

Îi plac toate activităţile care o provoacă, practică Tae Bo şi e expertă în piruete subacvatice, cam astea sunt "ingredientele" care o ajută pe Silvia Lăuneanu să fie atât de hot.

După ce a renunţat la rolul de nevastă disperată, roşcata scoate la lumină tot ce posedă şi e într-o permanentă căutare. Sylvia Sârbu caută cu privirea soarele sau compania unui tânăr vânjos.

Rodica Miron adoră să plonjeze într-un ocean de priviri masculine. Chiar şi la piscină, asistenta lui Moran rămâne rea, dar bună.

Sursa foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro