Cine este bărbatul care îi va deveni soț Simonei Trașcă. Blonda l-a arătat întregii lumi

Simona Trașcă / foto: Facebook

Anul 2016 a venit cu o mare surpriză pentru o vedetă care s-a considerat ani de zile drept ghinionista showbiz-ului autohton.

Simona Trașcă este în al nouălea cer de când a fost cerută de soție, după ce s-a rugat timp de 13 ani să i se întâmple acest moment special.

Aceasta a dezvăluit astăzi și cine este tânărul care i-a furat inima. Bărbatul se numește Vasyy Borneu, iar recent, Simona a anunțat că s-a logodit cu el.

"36 de ani! La Mulţi Ani, mie! ❤ Şi am primit cel mai frumos cadou pentru care m-am rugat cam 13 ani la Dumnezeu şi, da, l-am primit cu lacrimi în ochi. Sunt fericită! Nu-mi vine să cred dar, daaaaa, sunt fericita! ❤❤ Vă doresc ca 2016 să fie cel mai bun" ❤ ❤", a scris Simona pe pagina sa de socializare.

Vasyy locuiește în Paris, iar într-una dintre fotografiile cu Simona, i-a mărturisit în limba franceză că o iubește.

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

V.M

Citește și:
VIDEO / Simona Traşcă, prima declaraţie despre cererea în căsătorie! Care e povestea inelului şi de când se iubeşte cu viitorul soţ
O nouă nuntă în showbizul autohton! O blondă celebră fost cerută de soţie în noaptea de Revelion: "M-am rugat 13 ani la Dumnezeu şi l-am primit"
Terorizată de fostul iubit, s-a refugiat în braţele unui bărbat mai tânăr! Simona Traşcă vorbeşte pentru prima oară despre noua relaţie


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro