Cine este "mama adevărată", Luminiţa Anghel sau Angelica Constantin? Care ar trebui să o crească pe Măriuca?

Mamă e cine te face sau cine te creşte? Aceasta este întrebarea dezbătută de milioane de români, după izbucnirea scandalului între Luminiţa Anghel şi Angelica Constantin, femeia care a adus-o pe lume pe Măriuca, fetiţa pe care artista a luat-o în plasament.

Luminiţa Anghel trăieşte un adevărat coşmar zilele astea. Mama naturala a Măriucăii, fetita pe care a luat-o de la un centru de plasament in urma cu patru ani pentru a o îngriji şi a o educa, îşi vrea copilul înapoi. Femeia care şi-a abandonat fiica la scurt timp după ce a născut-o o acuză pe artistă că i-a "cumpărat" copilul de la centrul de plasament, lucru infirmat de vedetă.

"Nu i-am oferit niciodată bani, ba mai mult, am dovezi și martori că dumneavoastră ați cerut bani de la noi. Dumneavoastră nu ați știut că Mariuca va intra în familia Anghel, a Luminiței Anghel și, când aţi aflat, aţi cerut bani", a spus Luminiţa Anghel, marţi, la Kanal D.

Acum, la 4 ani de când abandonat-o pe Măriuca, Angelica Constantin vrea să-şi recapete drepturile părinteşti, chiar dacă nu are un venit stabil şi nici condiţii decente în care să-şi crească fetiţa-

Cine ar trebui să o crească pe micuţă, Luminiţa Anghel, cea pe care Măriuca o consideră mama sau Angelica Constantin, femeia care a adus-o pe lume?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro