Cine este puștoaica din imagine? A devenit una dintre cele iubite femei din lume

Angelina Jolie/ foto: Hepta

La 40 de ani, are întreaga lume la picioare, iar filmele sale și acțiunile de binefacere au devenit cunoscute pe toate continentele.

Angelina Jolie a devenit cunoscută de la o vârstă foarte mică, datorită părinților săi celebri, Marcheline Betrand și Jon Voight.

La vârsta de 14 ani, Angelina Jolie a renunțat atât la școală, cât și la cursurile de teatru, pentru a deveni ”director de pompe funebre”, iar părinții săi i-au susținut pasiunea.

De asemenea, actrița a participat încă de când era mică la festivități de premiere, unde a făcut furori cu ținutele pe care le-a purtat, alese cu grijă de către stiliști.

Chiar dacă nu multe persoane știu, soția lui Brad Pitt se vopsește încă de cînd era doar o copilă. Mama acesteia, producătoarea Marcheline Bertrand a luat această decizie drastică, deoarece nu îi plăcea cum îi stă blondă.

”Cand aveam 4 sau 5 ani, mama mi-a vopsit părul și a decis să rămân așa", a declarat actrița la un moment dat. În timpul filmărilor pentru producția ”Salt”, fanii actriței au putut să o vadă și purtând culoarea sa naturală a părului.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au cunoscut în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith și au împreună șase copii, 3 biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi trei adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).

V.M

Citește și:

Angelina Jolie e piele şi os. A ajuns la 37 de kilograme şi refuză să mai mănânce
Veștile care vor îndurera milioane de fani. Ce se întâmplă în acest moment cu Angelina Jolie și Brad Pitt?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro