Cine să îi mai înțeleagă și pe ei? Ea fuge cu altul, el se supără, dar, de Revelion, își fac împreună de cap! Relația dintre Beyonce și Ibrahim i-ar face invidioși și pe scenariștii mexicani

Ba se iubesc, ba se urăsc, ba se ceartă de este nevoie de intervenția Poliției, ba se iubesc până la infinit și înapoi, ba sunt împreună, ba își găsesc pe cineva care să le încălzească nopțile din ce în ce mai reci. Așa ar putea fi caracterizată relația dintre Beyonce de România și Ibrahim, iubitul de origine arabă al cântăreței.

După ce s-au despărțit schimbând cuvinte care mai de care mai urâte, iar sursele noastre ne-au dezvăluit că ea ar fi plecat cu un alt bărbat în străinătate, iată că relațiile lor au revenit la normal. Mai exact, după ce Beyonce de România s-a relaxat puțin în brațele fostului ei iubit, celebrul Ami Kaminitz, se pare că Ibrahim a acceptat să se împace cu ea, iar acum își fac împreună planuri de Revelion.
Mai mult, spun surse apropiate de cei doi îndrăgostiți, relațiile dintre ei par să fie mai pasionale ca niciodată, iar între ei curge doar lapte și miere, replicile pe care și le dau fiind capabile să provoace chiar și un diabet pentru cei mai slabi de înger. ”Au trecut peste neînțelegerile dintre ei, el i-a iertat toate ieșirile, chiar dacă l-au deranjat cumplit, ea i-a iertat toate lucrurile spuse la nervi, iar acum sunt iarăși împreună și sunt fericiți. Cred că și-au făcut și planuri împreună pentru intrarea în Noul An și, știu sigur, și-au promis unul altuia că vor fi mai puțin impulsivi”, ne-a spus un apropiat de-al lor.
Relația dintre Beyonce de România și Ibrahim a trecut, de-a lungul timpului, prin tot felul de probleme, scandalurile dintre cei doi ținând, săptămâni la rândul, prima pagină a ziarelor, violența lui față de ea aducând-o în situația de a apela la Poliție pentru a scăpa de bătăile crunte pe care spunea ea că le primea, lucru negat cu vehemență de omul de afaceri de origine străină.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro